Istorie culinară

Reconstituire cu AI, pe baza unor matrițe originale, de Cosmina Marcela Oltean
Gătitul în perioada Crăciunului (Foto   Pexels) 1 jpg
1 jpg
9ba98d42 f700 bbdf f9f8 be7e7026be19 jpg
Ca la mama acasă 2 jpg
VLC jpg
92cd2d6c 3ba4 5122 187e 5b00cb8ac114 jpg
Sosirea regelui Matia Corvin la Buda, pictură de Henrik Weber (© Wikimedia Commons)
Elena Popa (stânga) și Savu Maria (dreapta) jpg
2 jpg
Foto: © Instagram /  david_zilber
2 jpg
Cappadocia (© Autoritatea pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Turcia - TGA)
Cartofi (foto: Pixabay)
imambayildi 6w2a9658 webp
covaci jpeg
Revista umoristică Veselia, 25 decembrie 1907 (foto: Facebook / Institutul de Studii Sud-Est Europene)
7e815746 e90f e847 595f bc33e1e32103 jpg
Marele Hotel Traian din Iași (© Imago Romaniae)
Baclava. Foto:  Autoritatea pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Turcia (TGA).
15 naruto ramen asia fest 2021 jpg jpeg
Pavlova în varianta de iarnă, cu lămâi și portocale (Foto: Profimedia)
Reconstituirea unei cafenele, în cadrul expoziției „Mode și cafenele în Brașovul de odinioară” de la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Street food european (foto: Getty Images)
Covrig (shutterstock) jpg
Street food in Thailanda (@Shutterstock) jpg
Street food in Pompeii (@Getty Images) jpg
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
Ghidul Michelin evaluează astăzi peste 40.000 de restaurante (foto: Shutterstock)
Nuntă ţărănească. Pictură de Pieter Bruegel cel Bătrân, 1567 (foto: Wikimedia Commons)
Stele Michelin (@Shutterstock) jpg
Masă Crăciun Shutterstock jpg
baghete jpg
Bento (@Getty Images) jpg
Baclava (foto: Shutterstock)
Șuberek (foto: Florentina Țone)
Maici de la mănăstirea Șag de lângă Timișoara vopsesc ouăle de Paști în fiertură de coji de ceapă (foto: Shutterstock)
Marjorie Child Husted sau femeia în carne și oase din spatele show-ului de radio „The Betty Crocker Cooking School of the Air“ (© Getty Images)
Fructe, fresca Pompeii (@wikipedia)
Jamie Oliver (copyright Profimedia) jpg
Călugări în bucătăria mănăstirii, pregătind mâncare în Postul Paștelui. Ilustrație de sec. XIX (@ Ghetty Images)
Berea – o istorie de mii de ani jpeg
Ciorba rădăuțeană împlinește 40 de ani de când a intrat în meniurile restaurantelor  A fost inventată de o bucătăreasă din Bucovina jpeg
Istoria uitată a primei fabrici de ciocolată din România jpeg
O poveste de dragoste: Marea Britanie și biscuiții jpeg
A bottle of Prosecco jpg
Găluștele cu prune, un desert de toamnă cu originea în Imperiul Austro Ungar jpeg
Sfaturi de la Sanda Marin: ce să mâncăm în fiecare lună jpeg
Primele rețete din Țara Românească jpeg
Margherita, pizza regală în culorile steagului italian jpeg