Istorie culinară

Pagina 3
Mâncare cu gust de pustă jpeg
sarmale oala preparat bucatarie jpeg
Chili con carne,  o mâncare născută în transă jpeg
Iaurtul, un lapte plimbat jpeg
Povestea fursecurilor de Crăciun jpeg
Istoria gelatinei, aspicului şi a jeleului jpeg
Cimbrul, planta favorită a Europei jpeg
Rubarba – leguma regală jpeg
Biscuiții Anzac   O poveste din Marele Război jpeg
Scorțișoara, aroma tuturor veacurilor jpeg
Povestea floricelelor de porumb jpeg
Istoria cafelei în 10 cuvinte cheie jpeg
Şarlota, principesa cremelor jpeg
Cu biscuiţii prin istorie png
Dulce, diafan şi alb  Desertul unei lebede jpeg
Istoria culinară a Bărăganului jpeg
Cine a nfuriat gogoaşa? jpeg
Pâinea pierdută de francezi şi găsită de toată lumea jpeg
O scurtă istorie a ceaiului jpeg
O ceașcă de istorie jpeg
Salata de boeuf face ocolul lumii jpeg
Vechii scandinavi se desfătau cu un grog foarte aromat png
Vinul, sângele zeilor jpeg
Obiceiuri culinare în lumea greco romană jpeg
Cina la romani png
Kopi luwak, istoria celei mai scumpe cafele din lume jpeg
Ce au mâncat la ultima masă a vieţii lor nouă persoane celebre jpeg
Cidrul, verişorul berii jpeg
Cataiful, un desert din Levant jpeg
Musacaua, o mâncare cu etaj jpeg
O mică istorie a îngheţatei jpeg
Bunătăţi cu miere şi nuci din bucătăria sultanului jpeg
Un ou şi mai multe dispute jpeg
Tarta Tatin, un accident culinar jpeg
Drobul de miel, preparat cu aromă de Sărbătoare Pascală jpeg
Povestea coniacului: drumul spre apa vieții jpeg
Mucenicii: Desert după chipul şi asemănarea celor 40 de sfinţi jpeg
Supa şi ciorba: scurtă istorie jpeg
Băuturile antice puteau trata cancerul jpeg
Hrana zeilor şi a colindătorilor jpeg
Pâinea cea de toate zilele jpeg
Sângeroasa Mary, un cocktail clasic jpeg
Hamburgerul, chifteluţa americană cu nume nemţesc jpeg
Friptură cu ciocolată în stil mayaş jpeg
Romul, dragostea piraţilor jpeg
Cea mai veche reţetă de bere, pe cale de a fi reconstituită jpeg
Prăjitura mareşalului jpeg
Hidromelul, elixirul tinereții jpeg
Whiskey ul, apa vieţii jpeg
Tequila, darul zeilor jpeg