Ce au mâncat la ultima masă a vieţii lor nouă persoane celebre jpeg

Ce au mâncat la ultima masă a vieţii lor nouă persoane celebre

📁 Istorie culinară
Autor: Radu Eremia
🗓️ 14 noiembrie 2013

Poţi înţelege multe despre anumite persoane după alegerea ultimelor feluri de mâncare, înainte de a muri. Unii au ales mese simple, în conformitate cu modul în care au trimit toată viaţa lor, în timp ce altele au decis mese luxoase.

Unii au optat pentru mese cu un nivel scăzut de calorii, în timp ce alţii au ales alimente cu un conţinut caloric ridicat. Stylenheat.com prezintă meniul a nouă personalităţi, unele dintre acestea influenţând puternic istoria din secolul XX .1.Elvis Presley

Artistul american a ales alimente bogate în calorii înainte să moară:unt de arahide, o banană şi un sandviş cu bacon.

2.RasputinGrigori Rasputin (1869-1916) a fost o personalitate controversată, prin stilul său reuşind să influenţeze ultimul ţar al dinastiei Romanov. Rasputin a ales pentru ultima masă un aperitiv rusesc, pâine neagră, prăjitură cu miere şi vin de Madeira, anumite variante istorice susţinând că în aceste alimente a fost pusă cianură.

3.Adolf HitlerLiderul nazist Adolf Hitler a avut o masă foarte simplă înainte de a se sinucide. Acesta a a mâncat o porţie de spaghete.

4.Saddam HusseinUltima masă a dictatorului irakian a constat în pui fiert, orez şi un pahar de apă fierbinte cu miere.

5.Mahatma GandhiMahatma Gandhi a fost unul din liderii care dus India cărtre independenţă, cu toate că provocat mişcările de protest lipsite de violenţă. Gandhi a fost asasinat pe 30 ianuarie 1948, în timpul unei ceremonii religioase. Ultima masă a liderului indian a fost formată de legume fierte, portocale, lapte de capră, lămâi şi suc de aloe.  

6.James DeanActorul american James Dean, vedetă a tineretului din SUA postbelică, a murit la numai 24 de ani, în 1955. Ultima sa masă a constat în plăcintă de mere şi un pahar de lapte.

7.Brittany Murphy

Actriţă şi cântăreaţă din Statele Unite aceasta a murit la vârsta de 32 de ani. Ultima sa masă a fost compusă din noodles, mâncare thailandeză, apă şi ceai de lămâie. 8.John Belushi

8. Joh Belushi

Cunoscut comedian, actor şi muzician, John Belushi a avut o masă foarte simplă înainte de a muri din cauza unei supradoze de cocaină şi heroină:supă de linte.

9.John CandyActorul canadian a murit la 43 de ani în urma unui infarct. Spaghetele cu sos de roşii au reprezentat ultima sa masă.Citeste mai mult: adev.ro/mw8ads