Istorie culinară

Pagina 4
Clătitele, de la „teganites” la „firimiturile împăratului” jpeg
Ce mai mâncau oamenii preistorici? Poate nişte leneşi uriaşi! jpeg
Cremşnitul papal jpeg
Fantezii culinare şi pseudo istoricii lor jpeg
Arta ciocolatei: o scurtă istorie jpeg
Absintul, licoarea artiştilor jpeg
Vodca – o mică istorie jpeg
cafea 0 jpeg
Acum 6 700 de ani, peruanii se răsfăţau cu floricele jpeg
Terciul şi virtuţile strămoşeşti jpeg
Alheiras, cârnaţii deghizaţi jpeg
Carpaccio, mâncarea cu nume de pictor jpeg
Turta dulce, desertul de Crăciun jpeg
Berea, un aliment iubit în toate epocile jpeg
Ce şi cum mâncau români în secolul al XVII lea jpeg
Ce şi cum mâncau români în secolul al XVII lea jpeg
Dulcia Domestica, desertul roman jpeg
Piata Taraneasca la Muzeul Taranului Roman jpeg
Campionatul International de Gatit in Aer Liber jpeg
10 lucruri de ştiut despre     Ciocolată jpeg
Croissantul, mitologie gastronomică jpeg
Tafelspitz, mâncarea de pe masa lui Franz Josef jpeg
O fiţă devenită obicei aristocratic   Ceaiul de la ora 5 jpeg
O istorie a plăcintelor jpeg
10 lucruri despre cozonac    jpeg
Cultura băutului de vin s a născut cu civilizaţia jpeg
Cultura băutului de vin s a născut cu civilizaţia jpeg
sandivis mancare jpeg
marghilomana cafea cu rom jpeg
Alimentaţia românilor de altădată: Mihai Viteazul, poreclit „Mălai Vodă” jpeg
tratamente cu bere jpeg
Baclavaua a declanşat un «război» între Grecia şi Turcia jpeg
Descoperire macabră: Primii europeni erau canibali! jpeg
S a descoperit cea mai veche bere din lume jpeg
Un Napoleon al omletei jpeg
Istoria trece prin stomac: Napoleon şi „Puiul Victoriei“ jpeg
Prăjitura Sachertorte,creată pentru cancelarul Metternich jpeg
10 lucruri de ştiut despre    Baclava jpeg
Istorii comestibile jpeg