Campionatul International de Gatit in Aer Liber
Campionatul International de Gatit in Aer Liber
Etapa BucurestiPlaza Romania, 21-23 octombrie 2011
Campionatul International de Gatit in Aer Libereste o competitie Continentala si este certificata de catre World Association Of Chefs Societies! (WACS).Toate distinctiile si titlurile acordate in cadrul concursului sunt recunoscute in peste 90 de tari!Asociatia Culturala Euro Est Alternativ organizeaza intre 21 – 23 octombrie 2011 la Bucuresti Editia Plaza Romaniaa evenimentului Campionatul International de Gatit in Aer Liber. Ca si la celelalte editii, organizatorii au invitat pe langa specialistii culinari din Romania si maestri bucatari recunoscuti la nivel international. Printre invitati se numara maestrii:Charlie Fadida (capitan al echipei olimpice a Israelului), Elena Schramko (organizatoarea Cupei Kremlinului), Guido Debono (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Malta), Hay Schwartz (presedintele Asociatiei Bucatarilor din Israel), Spyros Dimitriou (consultant gastronomic), Reuven Harel (presedintele de onoare al Asociatiei Bucatarilor din Israel), Jyrki Yli-Uotila (presedinte Eurotoques Finlanda), Thomas Gugler (Vice-Presedinte al Asociatiei Bucatarilor din Arabia Saudita), Razvan Cucui (redactor-sef Bucataria pentru toti), Uica Mihai (prezentator TVR Timisoara), Cosmin Zidurean (prezentator TVR1) si multi altii.
Evenimentul se adreseaza atat bucatarilor profesionisti, ce au mai participat si la alte competitii gastronomice si au experienta in acest domeniu, cat si amatorilor care gatesc din placere si vor sa ia parte la acest eveniment. Regulile sunt in conformitate cu standardele World Association of Chefs Societies, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ fiind certificata de catre organizatie si respectand intocmai cerintele existente la nivel international. Intr-o astfel de „intrecere a celor mai bune bucate" toata lumea are de castigat si mai ales de invatat. Ca si la celelalte evenimente organizate de A.C.E.E.A. si de data aceasta vor fi pregatite demonstratii culinare pe scena, concerte si doua demonstratii-record cu peste 4 000 de portii oferite gratuit publicului.