Zonele prin care au intrat trupele ruse în Ucraina jpeg

Zonele prin care au intrat trupele ruse în Ucraina

­čôü Istorie recent─â
Autor: Redac╚Ťia

Trupele ruse au pătruns în regiunea ucraineană Herson, limitrofă peninsulei Crimeea, anexată ilegal de Rusia de la Ucraina în 2014, a informat joi Paza de Frontieră a Ucrainei, transmite agerpres.ro.

"├Än prezent, se observ─â mi┼čc─âri de echipament militar ├«n peninsul─â de la frontiera administrativ─â", a anun┼úat institu┼úia ucrainean─â ├«ntr-un comunicat.

Serviciul de paz─â al frontierei a publicat o ├«nregistrare video ├«n care se poate observa cum blindate, tancuri ┼či camioane militare traverseaz─â pe la postul de frontier─â.

uc jpg jpeg

"Vehicule militare ruse, inclusiv blindate, au ├«nc─âlcat frontiera ├«n regiunile (ucrainene) Cernigov (nord, frontiera cu Belarusul), Sum├« (nord-est, frontiera rus─â), Lugansk ┼či Harkov (est, frontiera rus─â), pe la punctul de trecere ├«ntre peninsul─â ┼či partea continental─â a Ucrainei", a informat Paza de Frontier─â ucrainean─â.

Citește și:

Rusia a invadat Ucraina. Putin cere armatei ucrainene ÔÇ×s─â depun─â armeleÔÇŁ

Un avion militar ucrainean a intrat ├«n spa╚Ťiul aerian al Rom├óniei. A fost interceptat ╚Öi escortat pentru aterizare imediat─â la Baza 95 Aerian─â Bac─âu

Vladimir Putin asigur─â fostele republici sovietice c─â Ucraina este o ÔÇ×excep┼úie deoarece se afl─â sub control str─âinÔÇŁ