Demonii sexuali care bântuiau oamenii jpeg

Demonii sexuali care bântuiau oamenii

În decursul istoriei şi peste tot în lume întâlnim informaţii cu privire la diverse raporturi sexuale întreţinute cu tot soiul de fiinţe supranaturale. Mulţi oameni cred cã demonii sexuali s-au nãscut din nevoia de a explica evenimente în general considerate tabu. Foarte des sarcina neaşteptatã, avortul sau promiscuitatea întâmpinau mania şi persecuţia. Ca urmare, societatea a inventat o serie de creaturi mitice. Iatã câteva dintre ele.

Popobawa. Înseamnã “aripã de liliac” în Swahili şi se crede cã este o creaturã asemãnãtoare unui liliac, cu un singur ochi şi un falus foarte mare. Hãituieşte oamenii din Zanzibar şi insulele din jur. Se metamorfozeazã uneori în alt animal sau chiar în om. Viziteazã casele noaptea şi nu face discriminãri, sodomizând familii întregi. Prima relatare în legãturã cu Popobawa dateazã din 1965. existã mai multe ipoteze cu privire la acesta. Unii spun cã este un spirit rãu creat de un şeic pentru a se rãzbuna pe vecinii sãi. În 2007, cercetãtorul Benjamin Radford investigheazã Popobawa şi afla cã îşi are rãdãcinile în Islam. Recitarea Coranului l-ar ţine la distanţã, aşa cum face Biblia cu demonii. Alţii susţin cã Popobawa este o amintire socialã a ororilor sclaviei. Felul în care acesta îşi sodomizeazã victimele are ceva de-a face cu faptul cã homosexualitatea încã este ilegalã în Zanzibar.

Trauco şi La Fiura. Chiloe, o insulã la sud de Chile, se presupune cã ar fi adãpostul lui Trauco, un gnom cu darul de a paraliza femeile cu o singurã privire înainte de a întreţine relaţii sexuale cu ele. Trauco apare descris ca ceva similar unui goblin sau pitic, ocazional purtând o pãlãrie. Picioarele sale sunt deformate şi comunicã prin mormãieli. Unii spun cã nici nu e nevoie de raport sexual, gnomul putând însãmânţa doar prin privire. Deseori dacã o singurã femeie de pe insulã rãmâne însãrcinatã, se presupune cã Trauco ar fi fãptaşul. Femeile sunt absolvite de vinã din cauza irezistibilului gnom. Soţia sa, la Fiura, este capabilã de a arunca un blestem asupra oricui îi respinge avansurile. Respiraţia ei este atât de neplãcutã încât lasã sechele omului. Raportul sexual provoacã bãrbaţilor nebunie.

Succubus şi Incubus. Probabil cel mai cunoscut demon sexual, Succubus este o femeie seducãtoare şi irezistibilã pentru oricine. Legenda se pare cã îşi are originea în percepţia medievalã asupra pãcatului, în special asupra pãcatului feminin. Versiunea masculinã a seducãtoarei este Incubus. Ca şi partenera sa, vlãguieşte victima. Poate însãrcina femeia cu un alt incubus, care la naştere pare mort. Unele legende nareazã cã Merlin ar fi copilul unui Incubus. Şi deflorarea Fecioarei Maria se pune uneori pe seama acestui demon. Cel mai probabil ambii demoni sunt ţapii ispãşitori în cazurile de viol şi agresiune sexualã, tabuizate.

Encantado. În Brazilia şi pãdurile bazinului amazonian delfinului care trãieşte în râuri (Boto) îi sunt associate puteri de metamorfozare. Se poate transforma într-un bãrbat foarte chipeş pe nume Encantado, “cel fermecat”. Rãpeşte femeile pe care le duce la râu şi le însãmânţeazã. Tinerele din regiune se îngrijoreazã când zãresc un bãrbat cu palãrie pentru cã Encantado poartã aşa ceva pentru a-şi acoperi nara. În multe pãrţi din Brazilia este pãcat sã ucizi un delfin Boto, pentru cã vei suferi de coşmaruri toatã viaţa.

Lilu.În folclorul iudaic îl gãsim pe Lilu, un demon care îşi viziteazã victima în timp ce doarme. Partenera sa este Lilin. Demonii reprezentau o sursã de permanentã anxietate pentru mame deoarece rãpeau copii. Ardat Lili este un alt Succubus care intrã noaptea în camerele bãrbaţilor pentru a asigura perpetuarea speciei demonice. Incubus-ul se numeşte Irdu Lili, care are acelaşi scop.

Liderc. În regiunile nordice ale Ungariei se povesteşte despre o creaturã denumitã Liderc (ludverc, lucfir). Provine din primul ou depus de o gãinã neagrã şi se spune cã s-ar ascunde adesea în buzunarele oamenilor. Pãtrunde în locuinţa victimei prin gaura cheii. Odatã ajunsã acolo, se metamorfozeazã în chip uman, mai ales într-o rudã decedata a urmãtoarei victime. Abuzeazã sexual de victimã, dar uneori se ataşeazã de aceasta şi nu mai pleacã. Liderc-ul poate fi exorcizat prin sigilarea sa într-o scorburã de copac sau prin obligaţia de a îndeplini o sarcinã imposibilã, cum ar fi cãratul apei cu o gãleatã gãuritã. Azi copii obişnuiesc sã calce pe ouãle de gãinã neagrã sau sã le lase pe pragul uşii pentru a provoca necazuri.

alp jpg jpeg

Orang Minyak. În anii ’60 un numãr considerabil de tinere sunt violate în câteva oraşe din Malaysia. Acestea au descris atacatorul drept un bãrbat gol, pe care curgea ulei. Unii susţin cã Orang Minyak devine invizibil pentru fetele care nu mai sunt fecioare. Se declanşeazã o panicã generalã, multe femei ajungând sã poarte haine murdare pentru a-l convinge pe Orang cã sunt de fapt bãrbaţi. Unii speculeazã cã monstrul ar fi un criminal obişnuit care s-a uns cu ulei pentru a scãpa de capturã. Ultima datã este vãzut în 2005.

Alp. Avându-şi rãdãcinile în folclorul Germanic, Alp este o creaturã mica asemãnãtoare unui elf despre care se spune cã s-ar cãţãra pe pieptul victimei, unde s-ar preface într-o ceaţã finã care pãtrunde în corp prin gurã, nas şi vagin. Odatã intrat, Alp este capabil sã controleze visurile victimei, declanşând coşmaruri îngrozitoare. Victimele raporteazã o stare de leşin la trezire. Este explicatia timpurie pentru diversele tulburãri de somn.

Îngerii. Conform Bibliei iudaice Nefilim sunt o rasã de uriaşi rezultaţi în urma încrucişarii dintre îngerii cãzuţi şi femeiele pãmântene. Traducerea din textul ebraic chiar înseamnã “cei cãzuţi”. În Geneza 6:4 aflãm cã “Uriaşii stãpâneau atunci pãmântul. Cãci dupã ce fiii lui Dumnezeu au penetrat fiicele omului s-au nãscut copii, mãreţii oameni din vechime”. Povestea Nefilimilor îşi are rãdãcinile în cea a lui Shemhazau, un înger de rang înalt care a condus un grup de îngeri pe pãmânt cu scopul de a-I învãţa pe aceştia sã se comporte. De-a lungul secolelor mulţi îngeri s-au împreunat cu pãmântene şi au zãmislit rasa nefilimilor. Uniunea aceasta lipsitã de sacralitate se spune cã ar fi sãdit o rãutate în spiritual lor, fãcându-i capabili de cele mai mari atrocitãţi. Dumnezeu s-a dezgustat atât de mult de existenta lor încât i-a poruncit îngerului Gavriil sã porneascã un rãzboi civil între ei, acre în cele din urmã le-a cauzat dispariţia.

nephilim2 0 jpg jpeg

Extratereştrii.O versiune modernã a mitului cu Incubus, numeroase cazuri raportate, multe cu valenţe sexuale. Unele sugereazã colectarea de probe anale, dar altele fac referire şi la interacţiunea sexualã. Cântãreaţa de jazz în vârstã de 52 de ani Pamela Stonebrook susţine cã întreţinut relaţii în mod regulat cu un extraterestru reptilian. “Prima mea relaţie cu un extraterestru nu s-a comparat cu niciuna din cele avute cu oameni. A fost atât de intense şi agreabilã şi falusul, fãrã sã intru în prea multe detalii, era uriaş. Mi-aduc aminte exact de prima întâlnire. Brusc m-am trezit fãcând dragoste cu un zeu grec. La început aveam impresia cã este vorba de un vis lucid. Dar sexul era foarte intens şi când am închis ochii mi-am dat seama cât de bine mã simt cu aceastã fiinţã extraterestrã. Data urmãtoare când am deschis ochii am vãzut cã este un reptilian. Simţind cã sunt speriatã, mi-a şoptit cã mereu am fost împreunã, cã mereu ne-am iubit. Orgasmele erau foarte intense. Când le povestesc bãrbaţilor despre experienţele mele, le înţeleg foarte greu”.

Sunt multe astfel de cazuri ce implicã actul sexual cu fiinţe extraterestre. Antonio Villas Boas din Brazilia spune cã în 1957 a fost rãpit şi forţat sã facã dragoste cu o femeie frumoasã. Howard Menger susţine şi el cã ar fi avut legãturi cu o femeie venitã din spaţiu, marla, care ar fi avut în jur de 500 de ani. În anii ’70 o fatã de 19 ani din California povesteşte despre violul sãvârşit de 6 fiinte antropomorfe dupã ce le-a vãzut aterizând nava spaţialã. Datoritã caracterului excentric al experienţelor şi insuficientei dovezilor, mulţi nu dau crezare informaţiilor. Se prea poate sã fie vorba despre nişte nevoi psihologice acute care provoacã relatãri fantasmagorice.

listverse.com