Perversiuni ┼či practici sexuale ├«nfior─âtoare ├«nt├ólnite de a lungul istoriei  Explica┼úiile speciali┼čtilor legate de cazurile de zoofilie ┼či necrofilie jpeg

Perversiuni ┼či practici sexuale ├«nfior─âtoare ├«nt├ólnite de-a lungul istoriei. Explica┼úiile speciali┼čtilor legate de cazurile de zoofilie ┼či necrofilie

De-a lungul istoriei au ap─ârut o mul┼úime de practici ┼či obiceiuri sexuale de-a dreptul bizare ┼či o mul┼úime de oameni au fost blama┼úi de societate pentru gusturile cel pu┼úin discutabile pe care le aveau. O analiz─â ├«mpreun─â cu un specialist a c├ótorva dintre perversiuni ┼či pracatici sexuale care au str├ónit numeroase controverse, f─âcut─â de ziarul Adev─ârul ├«ncearc─â s─â prezinte c├óteva explica╚Ťii.

Bărbaţii care violează animale

├Än anul 1948, ├«n SUA a fost ├«ntocmit un raport despre sexualitate care a scos la iveal─â ni┼čte informa┼úii alarmante. Potrivit acestuia, 65% din b─ârba┼úii care locuiau la ┼úar─â ├«ntre┼úineau raporturi sexual cu animale. Tony Rafail─â, pshilog cu formare ├«n Hipnoz─â Clinic─â, Relaxare ┼či Terapie Ericksonian─â, Sexologie ┼či Psihoterapie de cuplu, a explicat cum se ajunge la astfel de situa┼úii. ÔÇ×Aceste practici sunt date de conjunctur─â. Un cioban care st─â ├«n v├órf de munte are mai multe ┼čanse s─â violeze o oaie dec├ót s─â violeze o femeie. Evident, zoofilia este mult mai des ├«nt├ólnit─â ├«n zona rural─â dec├ót ├«n cea urban─âÔÇť, precizeaz─â expertul.

Un alt obicei ciudat care acum str├óne┼čte indignare ┼či revolt─â este cel care viza ├«n urm─â cu mult─â vreme raporturile sexuale ├«n familie. Concret, ├«ntr-un sat din Grecia exista o tradi┼úie care spunea c─â tinerele virgine trebui s─â ├«ntre┼úin─â prima oar─â rela┼úii sexuale cu propriul tat─â sau cu propriul unchi. Se spunea c─â acest lucru se face ├«ntruc├ót viitoarea mireas─â n-o s─â mai simt─â nicio durere ├«n noaptea nun┼úii. Nici mirii nu erau exclu┼či din aceast─â tradi┼úie. B─ârba┼úii erau sodomiza┼úi pentru a fi ├«nv─â┼úa┼úi cum s─â se poarte bl├ónd cu so┼úiile lor. 

6eac6c9e8b23b58ffcc5f10dcf7fc04a jpg jpeg

De team─â ca nu cumva femeile moarte s─â fie violate de cei care se ocupau de ├«mb─âls─âmare, egiptenii preferau s─â p─âstreze cadavrele femeilor p├ón─â c├ónd ├«ncepeau s─â se descompun─â. Rafail─â poveste┼čte c─â, ┼či ├«n acest caz, astfel de comportamente se dezvolt─â ├«n special ├«n r├óndul celor care au contact direct cu cadavrele. ÔÇ×Cei din zona necrofiliei nu dezgroap─â mor┼úi (n.r. pentru a-I viola)ÔÇť, precizeaz─â specialistul. 

Mumificarea partenerului

O practic─â sexual─â cel pu┼úin controversat─â este reprezentat─â de o form─â extrem─â de bondage (n.r.-act sexual care implic─â legarea partenerului) numit─â mumificare. ├Än timpul acesteia, partenerul de sex este ├«nf─â┼čurat ├«n folie alimentar─â sau band─â adeziv─â.

├Än timp ce unii sunt atra┼či de acest ÔÇ×jocÔÇť, al┼úii sunt revolta┼úi ┼či sus┼úin c─â nu ├«n┼úeleg aceast─â practic─â.

Exist─â persoane care se numesc

┼či care nu pot ajunge la orgasm dac─â nu ├«nfig ace ├«n pieptul partenerului cu care ├«ntre┼úin rela┼úii sexuale. Tony Rafail─â spune c─â aceast─â practic─â ├«┼či are r─âd─âcinile ├«n sadomasochism. ÔÇ×Ca ┼či ├«n sadomasochism, totul este f─âcut cu limit─â ┼či, evident, cu acordul partenerului. Durerea nu este a┼ča de intens─â precum ne-o imagin─âm noiÔÇť, mai spune expertul.