Ipoteză: Coronavirusul și filiera militară jpeg

Ipoteză: Coronavirusul și filiera militară

Organismul ost─â╚Öesc a fost conceput ├«n teorie pentru ap─ârarea societ─â╚Ťii prin ridicarea unui zid din oameni ╚Öi armament de cea mai bun─â calitate ├«n fa╚Ťa unei agresiuni. Lupt─âtorul de profesie trebuie s─â fie antrenat bine ╚Öi acum jocurile militare au luat locul confrunt─ârilor r─âzboinice ╚Öi s├óngeroase de odinioar─â. Poate niciodat─â nu s-au g├óndit c─â vor ajunge s─â fie mijlocul perfect de diseminare a unui germen patogen preluat dintr-o alt─â lume. Au sosit ├«n ora╚Öul Wuhan sportivi din 110 ╚Ť─âri ╚Öi totul a fost normal, adic─â militarii chinezi au spulberat concuren╚Ťa pentru a se demonstra superioritatea statului ce vrea s─â devin─â model de for╚Ť─â politic─â ╚Öi militar─â la nivel planetar sub flamura ro╚Öie a comunismului. Apoi participan╚Ťii s-au risipit ├«n cele patru v├ónturi cu ajutorul avioanelor de transport moderne. 

Totul p─ârea normal, dar, dup─â o perioad─â de incuba╚Ťie social─â, un virus anonim a ajuns s─â fac─â pr─âp─âd. Agentul patogen a fost dr─âgu╚Ť cu cei 9.308 atle╚Ťi ╚Öi nici de oficiali nu s-a legat prea r─âu. Militarii s-au deplasat prin unit─â╚Ťi, au avut contacte cu familia ╚Öi cu prietenii sau s-au dus s─â socializeze ├«n locuri c├ót mai aglomerate. Contac╚Ťii au mers ╚Öi ei prin comunitate, fiecare av├ónd o via╚Ť─â absolut normal─â. Italia a fost cea mai sensibil─â ╚Öi cei 139 de militari au diseminat virusul ├«n Lombardia, teritoriu cu o dens─â popula╚Ťie. Spania a avut 111 ╚Öi a mai f─âcut ╚Öi schimb fotbalistic cu italienii. Fran╚Ťa, av├ónd unele preten╚Ťii de mare putere, a trimis o echip─â compus─â din 273 de sportivi ╚Öi se vede m─âcelul rezultat. SUA, nu tocmai ├«n rela╚Ťii bune, a trimis numai 172 ╚Öi a urmat potopul, virusul ajung├ónd ╚Öi la bordul portavioanelor nucleare. Germania, despre care se spune c─â a gestionat bine criza sanitar─â, a intrat ├«n competi╚Ťie cu 243 de concuren╚Ťi.  

 Calamitatea cea mai mare a fost ├«n Belgia, chiar dac─â au fost numai 51 de participan╚Ťi, dar popula╚Ťia dens─â a f─âcut ca virusul s─â g─âseasc─â teren propice de ac╚Ťiune. Raportat la num─ârul milioanelor de locuitori, micul stat european a ajuns la primul loc cu 806 victime pe unitatea demografic─â.

 Suedia a trimis 72 de lupt─âtori ╚Öi este frunta╚Ö─â acum ├«n clasamentul mor╚Ťilor. Virusul a profitat din plin de ideea de imunizare social─â ╚Öi de faptul c─â nu s-a trecut la carantinare sub motiv c─â nu pot fi ├«nc─âlcate de c─âtre autorit─â╚Ťi drepturi fundamentale ale omului. S-a ajuns la un nedorit loc ╚Öase prin cele 384 de victime la milionul de persoane. Este interesant c─â aceea╚Öi idee a imuniz─ârii sociale a fost cultivat─â ├«n Marea Britanie ╚Öi Olanda, frenezia politic─â fiind pl─âtit─â acum cu locurile al treilea ╚Öi al ╚Öaptelea.

 Turcia, ╚Ťar─â ├«n care ideea de democra╚Ťie a cam disp─ârut de mult─â vreme, n-a luat m─âsuri de protec╚Ťie pentru a demonstra c─â este o lume sigur─â ╚Öi pentru a l─âsa s─â se dezvolte turismul clasic ╚Öi cel medical. Medicii turci s-au confruntat cu unele infec╚Ťii pulmonare foarte severe ├«nc─â din luna decembrie 2019. Antrenorul Marius ┼×umudic─â a ajuns la spital ├«ntr-o stare grav─â ╚Öi m─ârturise╚Öte c─â n-a avut miros ╚Öi gust, simptome ce sunt enumerate printre primele semne ale bolii. Nici juc─âtorii din echipa instruit─â de rom├ón, Gaziantepspor, n-au sc─âpat de infec╚Ťia necunoscut─â ├«nc─â, chiar dac─â ora╚Öul este situat tocmai la grani╚Ťa cu Siria ╚Öi este destul de izolat. Infec╚Ťia s-a r─âsp├óndit rapid, traficul aerian intens din Istanbul favoriz├ónd orice maladie. Autorit─â╚Ťile de la Ankara au stat t─âcute ╚Öi au favorizat apari╚Ťia unor decese ├«n jude╚Ťele Sibiu ╚Öi Gala╚Ťi.

 Sportivii din ├«ntreaga lume au participat la aceast─â competi╚Ťie ╚Öi nici cei din America de Sud n-au lipsit. Ini╚Ťial a fost lovit Ecuadorul ╚Öi oamenii picau pe str─âzi sau erau g─âsi╚Ťi mor╚Ťi prin case. Din dorin╚Ťa de prestigiu fuseser─â trimi╚Öi 74 de reprezentan╚Ťi ├«n epicentrul din Wuhan ╚Öi 3.056 de suflete au pierit, ceea ce ├«nseamn─â 178 de oameni la un milion. Unica medalie de argint a fost scump pl─âtit─â. Brazilia, care se vede ca un fel de putere dominant─â ├«n regiune, a trimis o delega╚Ťie consistent─â, din 329 de competitori, dar spa╚Ťiile vaste ale ╚Ť─ârii, ce este echivalent─â cu un continent, au ├«mpiedicat ├«n prima faz─â ca virusul s─â fac─â ravagii. A fost nevoie de ceva timp pentru amorsarea biologic─â ╚Öi epidemia a ├«nceput ├«n for╚Ť─â abia ├«n luna mai ╚Öi se consider─â c─â ├«nc─â n-a ajuns ├«n cartierele s─ârace numite favele.

Cum sistemul medical din ╚Ťar─â este scump ╚Öi subdimensionat, un adev─ârat pr─âp─âd este posibil. Datele oficiale arat─â numai 21.048 de victime p├ón─â la 23 mai 2020, dar ziari╚Ötii scriu c─â nu mai fac fa╚Ť─â cimitirele la num─ârul de decese. Pre╚Öedintele ╚Ť─ârii sud-americane n-a ├«ndr─âznit s─â ia m─âsuri de izolare social─â ├«ntr-o lume care nu prea este obi╚Önuit─â cu respectarea legilor ╚Öi nici s─â renun╚Ťe la domeniul economic pre╚Ťios al turismului. Pofta de argin╚Ťi cost─â ├«ntotdeauna foarte scump, dar via╚Ťa merge ├«nainte. ├Äntre timp, simpla r─âceal─â l-a atins pe pre╚Öedintele Bolsonaro, dar a f─âcut pr─âp─âd ├«n comunit─â╚Ťile s─ârace, mai ales ├«n cele de b─â╚Ötina╚Öi. S-a ajuns ├«n luna iulie la peste 74.000 de decese.

 Autorit─â╚Ťile militare nu vor s─â recunoasc─â aceast─â diseminare care a f─âcut ravagii ├«n func╚Ťie de concentrarea popula╚Ťiei urbane ╚Öi num─ârul de victime prin ╚Ť─ârile s─ârace nu se va cunoa╚Öte niciodat─â pentru c─â mortul este acoperit cu p─âm├ónt ╚Öi totul devine istorie. ├ëlodie Clouvel, sportiv─â din Fran╚Ťa, a m─ârturisit c─â a avut probleme medicale ├«n timpul competi╚Ťiei. La fel a p─â╚Ťit ╚Öi colegul de echip─â Valentin Belaud. Autorit─â╚Ťile militare din Fran╚Ťa ╚Öi Suedia au negat contribu╚Ťia sportivilor la transportarea virusului. ┼×i oficialii americani au luat ├«n calcul aceast─â posibilitate de sosire a agentului patogen, dar este greu s─â se recunoasc─â faptul c─â tocmai armatele au fost sursa contamin─ârii. Un aspect interesant ├«n leg─âtur─â cu r─âsp├óndirea prin intermediul cadrelor ├«n uniform─â ├«l aduce apari╚Ťia bolii ├«n cele mai izolate locuri de pe planet─â: portavioanele.  

 Cum lumea circul─â acum cu disperare cu ajutorul avioanelor cu autonomie ridicat─â, bolnavii asimptomatici au contribuit la propagarea m─âcelului. Este interesant c─â masele de manifestan╚Ťi din ╚Ť─ârile occidentale se dovedesc a fi cele mai utile instrumente ale propag─ârii virusului chinezesc, cel ce nu are cuno╚Ötin╚Ťe economice, sociale sau politice. Are numai nevoie de c├ót mai multe trupuri pentru ├«nmul╚Ťire ╚Öi propagare, pentru spa╚Ťiu vital. Masele demonstreaz─â c─â nu g├óndesc ╚Öi c─â sunt foarte periculoase prin comportamentul adoptat. Din p─âcate, politicienii iau decizii astfel ├«nc├ót s─â satisfac─â prin toate mijloacele mul╚Ťimile de votan╚Ťi.

Se poate pune ├«ntrebarea absolut logic─â dac─â victimele ├«nregistrate sunt ale coronavirusului sau ale guvernan╚Ťilor de pe planet─â. Au avut un mare examen ╚Öi l-au picat to╚Ťi. Noroc ca minciuna poate s─â fie foarte util─â ╚Öi s─â acopere deciziile proaste ╚Öi victimele oricum sunt ascunse sub un strat gros de p─âm├ónt. Spre deosebire de gripa spaniol─â, care a avut nevoie de ani pentru a ajunge ├«n cele mai ├«ndep─ârtate regiuni ale planetei, virusul nou din arsenalul mor╚Ťii a circulat rapid ├«mpreun─â cu militarii. Este greu s─â ├«n╚Ťelegem mecanismele de transmitere din moment ce state precum China, Iran, Turcia ╚Öi Rusia au ascuns sub un pre╚Ö de minciuni ravagiile bolii.

tabel jpg jpeg

Unele studii indic─â faptul c─â unele probleme medicale ar fi fost detectate ├«nc─â din vara anului 2019 ├«n regiunea Wuhan, traficul din preajma spitalelor fiind ├«n cre╚Ötere ├«ntr-un sezon ├«n care oamenii se duc ├«n concedii. Acces─ârile paginilor web indic─â o preocupare a localnicilor pentru o nou─â infec╚Ťie, dar autorit─â╚Ťile au mers ├«nainte cu preg─âtirile pentru jocurile militare. Regimul de la Beijing nu putea s─â renun╚Ťe la o competi╚Ťie care putea s─â indice for╚Ťa comunismului ├«n lume ╚Öi i-a dus pe oaspe╚Ťi ├«n focarul unde se dezvolta coronavirusul. A fost o adev─ârat─â crim─â la nivel planetar pentru ob╚Ťinerea unei glorii iluzorii. 

Foto sus: rawpixel.com