Câştigătorii cărţii Crahul din 1929 de pe Wall Street din cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!" jpeg

Câştigătorii cărţii Crahul din 1929 de pe Wall Street din cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția

UPDATE:

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte deosebită:Crahul din 1929 de pe Wall Streetîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţia ni se împlinesc anul acesta de la Crahul bancar de pe Wall Street?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Crahul din 1929 de pe Wall Street.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 25 Octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

„Crahul din 1929 de pe Wall Street este cu siguranţă cea mai mare catastrofă financiară din toate timpurile. Încă mai suportăm şi astăzi consecinţele ei. Puţine evenimente sociale, cu excepţia războaielor, au produs atâtea suferinţe. Şi  persistă teama că aşa ceva s-ar putea repeta. Poate că singura protecţie eficientă împotriva acestui gen de pericol constă în a înţelege nu doar de ce s-a întâmplat, ci şi care era situaţia atunci când s-a întâmplat.” Carte-documentar de referinţă pentru crahul din 1929, Wall Street derulează în chip magistral povestea terifiantă şi pasionantă a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale şi nu mai puţin de 400 de convorbiri cu actorii şi martorii acestei drame pentru a reconstitui această pagină unică de istorie.  Gordon Thomas este autorul a peste patruzeci de cărţi traduse în lumea întreagă, specialist al informaţiei, cu volume best-seller precum Histoire secrète du Mossad, Mossad – Les nouveaux défis şi Les armes secrètes de la CIA, publicate la editura Nouveau Monde. Max Morgan–Witts este producător, realizator şi autor englez de origine canadiană. A scris împreună cu Gordon Thomas mai multe cărţi, printre care Les Dernières Heures de Guernica, publicată la editura Nouveau Monde.