VIDEO Au dorit liderii nazi┼čti s─â ├«ncheie o alian┼ú─â ├«ntre Marea Britanie ┼či Germania, f─âr─â ca Hitler s─â ┼čtie? jpeg

VIDEO Au dorit liderii nazi┼čti s─â ├«ncheie o alian┼ú─â ├«ntre Marea Britanie ┼či Germania, f─âr─â ca Hitler s─â ┼čtie?

Istoricul Marian ┼×tef─ânescu consider─â c─â gestul liderului nazist Rudolf Hess, m├óna dreapt─â a lui Adolf Hitler, de a zbura ├«n Sco┼úia ├«n plin r─âzboi mondial a fost f─âcut f─âr─â ca Hitler s─â fie informat. Mai mult, istoricul afirm─â c─â Hess s-a bazat pe faptul c─â ducele de Hamilton ├«l va r─âsturna pe Winston Churchill din postul de premier ┼či va ├«ncheia o alian┼ú─â ├«ntre Marea Britanie ┼či Germania nazist─â.

15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 SIGLA VIDEO jpg jpeg

ÔÇťRudolf Hess a fost o personalitate de v├órf ├«n Germania nazist─â. El s-a n─âscut ca majoritatea liderilor nazi┼čti ├«n afara grani┼úelor Germaniei ├«n Alexandria, Egipt, dintr-o familie mixt─â tat─âl s─âu era german, iar mama era de origine greac─â. Mediul autoritar din familie l-a marcat ca ┼či personalitate. Era un om timid, introvertit, spus unui control parental sever. ├Änrolarea ├«n armata german─â ca voluntar ├«n 1914 a fost un act de revolt─â ├«mpotriva autorit─â┼úii parentale. 

Cite┼čte ┼či:Colonel KGB:Hess a mers ├«n Regatul Unit pentru a-i propune lui Churchill un pact

Momentul de veritabilă revelaţie l-a avut în 1920, atunci când l-a întâlnit pe Hitler. Hess a ajuns să reprezinte o categorie nu prea cuprinzătoare din elita Germaniei care avea pentru Hitler o veneraţie absolută. Doar Gobbels mai candida la calitatea de prim venerator a lui Hitler.

De┼či era o personalitatea ┼čters─â a fost promovat datorit─â venera┼úiei pe care o avea pentru Fuehrer, fiind adjunctul lui Hitler ├«n cadrul Partidului Na┼úional Socialist. ├Än momentul ├«nceperii r─âzboiului Hitler a consacrat ordinea succesiunii. Primul era Herman Goring, iar al doilea era Ruodlf Hess.

Din acela┼či serial:

Peemunde-baza de arme secrete a lui Adolf Hitler

Tancul-Calul de foc al timpurilor moderne

Totu┼či ├«ntr-un moment de glorie, ├«nainte de a ├«ncepe atacul ├«mpotriva URSS, dup─â victoriile fulger─âtoare ale Germaniei din Polonia ┼či Fran┼úa, Hess decide pe 10 mai 1941s─â zboare cu avionul personal, f─âr─â sa anun┼úe pe nimeni, ├«n Sco┼úia pentru a lua leg─âtura cu ducele de Hamilton de care ├«l lega o mai veche prietenie. Hess spera c─â ducele de Hamilton era un opozant hot─âr├ót a lui Churchill ┼či c─â ├«l va putea ├«ndep─ârta pe acest─â din func┼úia de premier. Apoi Hamilton trebuia s─â formeze un guvern cu simpatii fa┼ú─â de Germania nazist─â ┼či s─â ├«ncheie o alian┼ú─â ├«ntre cele dou─â ┼ú─âri ├«mpotriva principalului du┼čman care era Uniunea Sovietic─â.

S-a spus descpre acest caz cam tot ce se putea spune inclusiv c─â la procesul de la Nurenberg nu ar fi fost Hess pentru c─â ar fi fost asasinat ├«ntre timp de c─âtre englezi ┼či c─â ar fi fost o dublur─â, sau c─â cel care a zburat ├«n Sco┼úia a fost o dublur─â. O alt─â terorie sus┼úine c─â Hitler ar fi ┼čtiut despre inten┼úia lui Hess ┼či l-ar fi cau┼úionat, sau c─â planul facea parte dintr-o conspira┼úie mondial─â care ar fi sus┼úinut o alian┼ú─â ├«ntre Marea Briatnie ┼či Gemania lucru ce asigura o domina┼úie germano-englez─â asupra lumii prin ├«nfr├óngerea URSS-ului ┼či limitarea influen┼úei Statelor Unite, ├«ns─â mai toate sunt legendeÔÇŁ, a concluzionat istoricul Marian ┼×tef─ânescu.

Mai cite┼čte:

Cum a v─âzut presa militar─â ordinul de atac asupra URSS al generalului AntonescuAntonescu:ÔÇ×Osta┼či, v─â ordon:Trece┼úi Prutul!ÔÇŁ

Osta┼čii no┼čtri au trecut Prutul c├ónd au dat ordin nem┼úii!