Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat de pe mapamond jpeg

Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat de pe mapamond

Există câteva locuri pe pământ care te-ar face să te sperii mai rău decât un film de groază. Unele sunt creaţii ale naturii, însă la altele mâna omului a contribuit generos. Dintre toate am ales să vă prezentăm 5 dintre cele mai înspăimântătoare.

Mla┼čtina Manchac din Louisiana

Despre aceast─â mla┼čtin─â din New Orleans, aflat─â pe malul lacului Ponchartrain, se spune c─â ar fi b├óntuit─â. Legenda relateaz─â c─â acolo sunt lucruri mult mai dubioase dec├ót aligatorii care se ascund printre copaci. Manchac ar fi casa creaturii Rougarou, versiunea cajun a v├órcolacului.

┼×i asta nu ar fi tot. Mla┼čtina ar mai fi b├óntuit─â ┼či de fantoma lui Julia White, o preoteas─â voodoo. Se spune c─â White st─âtea pe veranda casei ┼či prezicea distruc┼úia ora┼čelor din apropiere, c├ónt├ónd:ÔÇť├Äntr-o zi o s─â mor ┼či o s─â v─â iau pe to┼úi cu mineÔÇŁ. Acest lucru s-a adeverit pentru c─â ├«n ziua ├«nmorm├ónt─ârii sale, ├«n 1915, un uragan a lovit zona ┼či a distrus trei ora┼če din apropiere.

Mla┼čtina este acum un sanctuar pentru p─âs─âri ┼či o atrac┼úie turistic─â major─â, din cauza cadavrelor care plutesc pe ap─â, din c├ónd ├«n c├ónd. Exist─â ┼či tururi de noapte, ├«n care se pot vizita morminte comune ┼či crocodilii cu ochi ro┼čii.

image

P─âdurea sinuciga┼čilor Aokigahara din Japonia

Aceast─â p─âdure imens─â din Japonia este foarte deas─â ┼či silen┼úioas─â, iar via┼úa s─âlbatic─â nu prea exist─â acolo. ├Än mitologia japonez─â, Aokigahara este casa demonilor, dar, recent a devenit ┼či casa spiritelor oamenilor pentru c─â ├«ncep├ónd din anii 1950, peste 500 de oameni s-au sinucis printre copaci.

Ca ┼či cum acest lucru nu ar fi suficient de ├«nfrico┼č─âtor, p─âdurea este plin─â de oase, cadavre ┼či flori l─âsate de familiile ├«ndurerate ale sinuciga┼čilor. Turi┼čtii pot vizita zona, ├«ns─â se recomand─â vizitele ghidate, ├«ntruc├ót v─â pute┼úi pierde foarte u┼čor. ├Än p─âdure mai pute┼úi vedea o pe┼čter─â cu lilieci, dar ┼či semne pe care scrie ÔÇťVia┼úa este pre┼úioas─â! V─â rug─âm s─â v─â g├óndi┼úi mai bine!ÔÇŁ.

image

Click aici pentru a citi continuarea articolului