O ZI DIN ISTORIE   Câștigătorii cărţii oferită de editura Litera sunt jpeg

O ZI DIN ISTORIE - Câștigătorii cărţii oferită de editura Litera sunt

Autor: Redacția

UPDATE:Câştigatorii sunt-

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte deosebită:Steagul roşu-O istorie a comunismuluiîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta de la Revolutia bolsevica din Rusia?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Steagul roşu-O istorie a comunismului.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 22 Noiembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu: