McDonaldÔÇÖs Rom├ónia transform─â Pia┼úa George Enescu ├«ntr un labirint de z├ómbete (P) jpeg

McDonaldÔÇÖs Rom├ónia transform─â Pia┼úa George Enescu ├«ntr-un labirint de z├ómbete (P)

Autor: Redac╚Ťia
  • McDonaldÔÇÖs Rom├ónia a transformat peste noapte pia┼úa George Enescu din Bucure┼čti ├«ntr-un adev─ârat loc de joac─â, plin de bucurie ┼či distrac┼úie. 24 martie a fost ziua surprizelor pentru to┼úi prietenii McDonaldÔÇÖs, iar ├«n Bucure┼čti, peste 1000 de oameni au s─ârb─âtorit bucuria ┼či z├ómbetele, trec├ónd pragul unui labirint imens construit ├«n pia┼úa George Enescu.
  • Pia┼úa George Enescu a fost transformat─â ├«ntr-un labirint imens
  • Peste 1000 de prieteni McDonaldÔÇÖs au fost prezen┼úi la eveniment
  • Evenimentul face parte din ini┼úiativa global─â imlovinit24 ┼či a putut fi urm─ârit online pe site-ul www.imlovinit24.com
  • McDonaldÔÇÖs a dat startul campaniei aniversare de 20 de ani ├«n Rom├ónia

Evenimentul face parte din ini┼úiativa global─â imlovinit24, prin care McDonaldÔÇÖs ofer─â24 de cadouri de bucurie, ├«n 24 de ora┼če, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a ├«nceput ├«n Australia cu o can─â de cafea uria┼č─â ├«n care trec─âtorii s-au putut juca ┼či relaxa ├«n drum spre munc─â, a continuat cu un ÔÇťBig Mac SelfieÔÇŁ ├«n Dubai ┼či un concert surpriz─â sus┼úinut de Jessie J pentru un grup de fani noroco┼či ├«n Londra, pentru a se termina cu un concert ├«n Los Angeles sus┼úinut de Ne-Yo.

Labirintul z├ómbetelor din Bucure┼čti a fost locul ├«n care surprizele s-au ┼úinut lan┼ú de la miezul zilei p├ón─â spre seara pentru to┼úi cei care i-au trecut pragul. Plin─â de provoc─âri, fiecare activitate din labirint a fost inedit─â ┼či a surprins curio┼čii prezen┼úi la eveniment cu concerte de oper─â ├«n cel mai nea┼čteptat moment, cutii-surpriz─â sau oglinizi deformatoare. La final, toate z├ómbetele participan┼úilor au fost adunate pe un ecran imens, oferind imaginea de ansamblu a cadourilor de bucurie oferite de evenimentul McDonaldÔÇÖs tuturor celor prezen┼úi.

image

ÔÇťConceptul imlovinit24 este foarte simplu:McDonaldÔÇÖs este parte din via┼úa a zeci de milioane de oameni prin micile bucurii pe care le ofer─â zilnic. Credem c─â aceste cadouri de bucurie exprim─â cel mai bine ceea ce face ┼či McDonaldÔÇÖs ├«n Rom├ónia de aproape 20 de ani. Anul acesta se ├«mplinesc 20 de ani de c├ónd McDonaldÔÇÖs a deschis primul restaurant ├«n Rom├ónia, tocmai de aceea ne-am dorit foarte mult s─â le oferim prietenilor McDonaldÔÇÖs un moment creat special pentru ei. Labirintul z├ómbetelor a fost g├óndit exact a┼ča cum e clientul nostru:plin de energie, curios, iubitor de aventur─â ┼či mereu cu z├ómbetul pe buzeÔÇŁ, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonaldÔÇÖs Rom├ónia.

imlovinit24 este o ac┼úiune prin care McDonaldÔÇÖs ┼či-a propus s─â uneasc─â virtual unele dintre cele mai importante comunit─â┼úi ale sale ┼či s─â ilustreze ├«ntr-un efort global ceea ce brandul face deja ├«n fiecare zi ÔÇô ofer─â bucurie c─âtre milioane de persoane. Evenimentele imlovinit24 s-au desf─â┼čurat timp de 24 de ore ├«n 24 de ora┼če din lume, precum Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Var┼čovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo, Toronto ┼či Hong Kong.

image

Despre McDonaldÔÇÖs Rom├ónia

├Än anul 2015 McDonaldÔÇÖs Rom├ónia aniverseaz─â 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pie┼úei restaurantelor din ┼úar─â cu 67 de restaurante ├«n 21 de ora┼če ┼či 150.000 de clien┼úi care ├«i trec pragul zilnic. McDonaldÔÇÖs are peste 4000 de angaja┼úi ┼či a investit peste 600 de milioane de lei ├«n Rom├ónia. ├Än anul 2014, McDonaldÔÇÖs a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.

Pentru mai multe informa┼úii vizita┼úi:www.mcdonalds.ro┼čiwww.facebook.com/McDonalds.ro.

image
image
image
image
image
image
image