Historia digital: «În umbra sau în lumina reflectoarelor  Femei care au făcut istorie» jpeg

Historia digital: «În umbra sau în lumina reflectoarelor. Femei care au făcut istorie»

📁 Historia Digital
Autor: Redacția

În 1977, printr-o rezoluţie a Adunării Generale ONU, Ziua Internaţională a Femeii a fost declarată oficial data de 8 martie. Aşadar, în fiecare an, la început de primăvară este sărbătorită Femeia. Historia a ales ca pentru această lună să vă ofere un număr exclusiv digital dedicat sexului frumos: „În umbra sau în lumina reflectoarelor. Femei care au făcut istorie”.

Ştiţi povestea primei dive din cinematografia română? Sau cea a primei românce care a fost instructor auto? În această ediţie Historia digital aveţi ocazia să le aflaţi. Sunt destinele celor mai frumoase prinţese ale României, destinele celor care au învârtit moda pe un deget, dar şi ale celor care au luptat cot la cot cu bărbaţii.

Pe 8 martie le sărbătorim pe cele care au muncit în fabricile comuniste, pe cele care s-au înălţat până în înaltul cerului, dar şi pe cele care au stat în spatele celor mai cruzi dictatori. Vă prezentăm portretul robot al actriţei care a ajus prinţesă, dar tragem şi cu ochiul în viaţa din spatele culiselor Miss România din perioada interbelică.


Revista HD femei digitala png png

Balerine, prinţese, regine. Artiste. Muncitoare. Mame. Femei din istorie. Historia digital din martie este o selecţie subiectivă, dar care sărbătoreşte Femeia. Sărbătoriţi-o şi voi. Citiţi Historia digital nr. 5 „În umbra sau în lumina reflectoarelor. Femei care au făcut istorie”.

De asemenea, nu uitaţi că format electronic puteţi citi orice produs Historia: numărul lunar sau Historia Special (trimestrial). Ba mai mult, vă puteţi chiar şi abona, iar acest lucru vine la pachet cu numeroase avantaje:

• Numerele cumpărate vor rămâne în contul dumneavoastră paydemic pe termen nelimitat

• În cazul în care vă achiziţionaţi un abonament, pe durata acestuia primiţi toate produsele Historia apărute în acel interval (numărul lunar al revistei Historia, numărul trimestrial al revistei Historia Special, dar şi numele tematice exclusiv digitale)

• Pe durata abonamentului aveţi acces la întreaga arhivă digitală Historia

Cumpără Acum



Aşa că luaţi, citiţi şi vă bucuraţi de istorie!