Cine a câştigat cartea despre Generalul Franco şi Razboiul civil din Spania din concursul O ZI DIN ISTORIE jpeg

Cine a câştigat cartea despre Generalul Franco şi Razboiul civil din Spania din concursul O ZI DIN ISTORIE

UPDATE:Castigatorii sunt

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte aparte:RAZBOIUL CIVIL DIN SPANIA de Bartolomé Bennassarîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta de la moartea Generalului Franco?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii RAZBOIUL CIVIL DIN SPANIA de Bartolomé Bennassar

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 6 Decembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu