Câştigătorii cărţii din cadrul concursului O ZI DIN ISTORIE! jpeg

Câştigătorii cărţii din cadrul concursului O ZI DIN ISTORIE!

Autor: Redacția

Câştigătorii:

Câștigă cu Historia și Editura Curtea Vecheo carte deosebită despre o personalitate aparte:Povestile Reginei Maria a Romanieiîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc pe 18 iulie de la moartea Reginei Maria ?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Povestile Reginei Maria a Romaniei.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 25 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

1 logo Curtea Veche gif gif