Câştigătorii cărţii: 365 de zile care au marcat istoria omenirii în Cadrul concursului O zi din ISTORIE jpeg

Câştigătorii cărţii: 365 de zile care au marcat istoria omenirii în Cadrul concursului O zi din ISTORIE

Autor: Redacția

UPDATE:

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte aparte:365 de zile care au marcat istoria omenirii-BRUCE R. CARRICK, W. B. MARSHîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta de la începutul procesului de la Nurnberg?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii 365 de zile care au marcat istoria omenirii-BRUCE R. CARRICK, W. B. MARSH

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 13 Decembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu: