Câștigă cu Historia și Editura RAO   Concursul O ZI DIN ISTORIE! jpeg

Câștigă cu Historia și Editura RAO - Concursul O ZI DIN ISTORIE!

Autor: Redacția

Câştigătorii sunt:

Halic Mariana-GabrielaCiubotaru CosminAndrei Ionut CristianNICOLAE TOMAIvan Andreea-Cristina

Câștigă cu Historia și Editura RAOo carte de eveniment:ISTORIA ILUSTRATA A CELUI DE’AL DOILEA RAZBOI MONDIAL, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta pe 9 Mai de la încheierea celui de-al doilea război mondial?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Toţi oamenii preşedintelui.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 15 Mai.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

ISTORIA ILUSTRATA A CELUI DE’AL DOILEA RAZBOI MONDIAL-Cel mai tragic eveniment al istoriei omenirii. Cel mai devastator război total care a implicat sute de milioane de oameni din toate colţurile lumii. Peste 700 de imagini provenind din arhivele digital,  magnum-contrasto şi roger-viollet, realizate de maeştri renumiţi ai fotografiei, precum Robert Capa şi Henri Cartier-Bresson. 50 de hărţi,  diagrame, grafice şi tabele cronologice. Peste 80 de fişe tematice dedicate aprofundării armelor, bătăliilor, principalelor operaţiuni militare, precum şi evenimentelor majore şi protagoniştilor conflictului.

7 6 5 4 3 2 1 LOGO RAO jpg jpeg