C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źClubul Bilderberg  St─âp├ónii lumii┬╗ png

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źClubul Bilderberg. St─âp├ónii lumii┬╗

­čôü Carte
Autor: Redac╚Ťia

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â:┬źClubul Bilderberg. St─âp├ónii lumii┬╗, de Cristina Martin.

Câștigătorii sunt:

Kol├ęsaIbolya

Gherca Marioara

GhiocaFlorian Robert

Cristina Popescu

Arabela Teodorescu

R─âspunde corect la ├«ntrebarea ÔÇ×├Än ce an a avut loc prima conferin╚Ť─â Bilderberg?ÔÇŁ ┼či e┼čti ├«nscris automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru c╚â┼čtigarea c─âr┼úii ┬źClubul Bilderberg. St─âp├ónii lumii┬╗. Trimite r─âspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro ├«mpreun─â cu datele tale de contact (nume complet, telefon). C├ó┼čtig─âtorii, cinci la num─âr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro ├«n data de 21octombrie.

Perioada de concurs este 18-30 octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt c├ó┼čtig─âtor.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita r─âspunsul pe email la intrebarea pus─â de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

clubul bildergerg png png

Clubul Bilderbergeste prima carte scris─â despre puternicul grup care domin─â lumea ┼či ne controleaz─â via╚Ťa, fiind rezultatul unor investiga╚Ťii extrem de riscante, care dezv─âluie adev─âratele nume ┼či inten╚Ťii ale membrilor s─âi. ├Änc─â din 1950 au ├«nceput s─â aib─â loc anual reuniuni interna╚Ťionale secrete ├«n ╚Ť─âri din Europa, din SUA ╚Öi din Canada, la care participau cele mai influente persoane din lume ÔÇô politicieni, reprezentan╚Ťi ai caselor regale, oameni de afaceri, jurnali╚Öti. Fondatorii ╚Öi principalii arhitec╚Ťi ai Grupului Bilderberg sunt David Rockefeller ╚Öi Henry Kissinger.

Cristina Mart├şn, autoare specializat─â ├«n jurnalism politic ╚Öi social, este prima care a ├«ndr─âznit s─â vorbeasc─â despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale istoriei noastre recente. Ea m─ârturise╚Öte:ÔÇ×C├ónd am auzit prima dat─â de Clubul Bilderberg, m-au trecut fiorii. Totul p─ârea mai degrab─â fic╚Ťiune dec├ót realitate. Am contactat imediat un cercet─âtor despre care am aflat c─â ├«i urm─âre╚Öte de mul┼úi ani ╚Öi al c─ârui nume nu-l voi dezv─âlui, pentru a-i proteja via╚Ťa. El mi-a spus:Bilderberg este ca Big Brother ÔÇô ochiul care vede ╚Öi controleaz─â totul! ╚śi n-o fac pentru bani, ei sunt deja foarte boga╚Ťi. Adev─âratul lor obiectiv este puterea absolut─â, for╚Ťa de a transforma oamenii ├«n sclaviÔÇť.

Deși toate acestea pot părea stranii, așa a început totul și, mai ales, așa continuă și astăzi...