Armin van Buuren încurajează consumul responsabil de alcool prin campania "Dance More, Drink Slow"(P)   VIDEO jpeg

Armin van Buuren încurajează consumul responsabil de alcool prin campania "Dance More, Drink Slow"(P) - VIDEO

Autor: Redacția

DJ-ul olandez Armin van Buuren promovează campania globală adresată tinerilor adulţi "Dance More, Drink Slow", care încurajează consumul responsabil de alcool

Compania Heineken a încheiat un parteneriat cu DJ-ul olandez Armin Van Buurenpentru campania "Dance More, Drink Slow", a cărei abordare este menită să transforme consumul de alcool responsabil într-un comportament aspiraţional pentru cei care petrec o seară în oraş, subliniind importanţa de a deţine şi păstra controlul în orice situaţie.

În centrul campaniei Dance More, Drink Slowse află o nouă piesă Armin Van Buuren, intitulată Save My Night, care încurajează şi sărbătoreşte moderaţia. Fanii pot accesa piesa, disponibilă în 42 de ţări, şi în iTunes Romania Store.

6 50 jpg jpeg

Campania ”Dance More, Drink Slow” va fi, de asemenea propulsată de ”The Experiment”,   (Experimentul), un film în care joaca şi Armin van Buuren. Experimentul este unul de natură socială  şi înfăţişează două nopţi difeite, petrecute în oraş, în acelaşi club, singura diferenţă  fiind DJ-ul. Filmul arată influenţa pe care o are un DJ asupra consumatorilor, posibilitatea de a schimba comportamentul lor  şi de a-i încuraja să danseze mai mult şi, prin urmare, să bea mai lent . "The Experiment " evalueaz㠃 posibilităţile care apar în mod natural în decursul unei  nopţi petrecute în oraş,   atunci când se bea în mod responsabil .

4 345 jpg jpeg

Campania "Dance More, Drink Slow" este susţinută de noua melodie Save My Night, compusă şi interpretată de Armin Van Buuren, care îi încurajează pe tinerii adulţi ce petrec o seară în oraş să se gândească mai mult la cum pot trăi mai intens momentul şi muzica şi să consume alcool în mod responsabil. "Save my Night" este prima melodie care promovează mesajul consumului responsabil de alcool. Disponibilă în 42 ţări, melodia poate fi ascultată de fanii muzicii trance de pe toate continentele.

Armin van Buuren spune despre The Experiment:"Când mixez pentru mii de iubitori de muzică , eu vreau ca ei să se bucure de acest moment, să  şi-l amintească după ce noaptea s-a terminat. Acest lucru înseamnムcă şi consumul de alcool trebuie făcut cu moderaţie, pentru ca momentul să nu fie pierdut .

Motivul pentru care am încheiat un parteneriat cu Heineken pentru "Dance More, Drink Slow" este simplul fapt că avem o oportunitate fantastică  şi responsabilitatea de a stabili o legătură mai strânsă cu publicul nostru şi de a încuraja schimbarea de comportament . A bea cu măsură este o problemă importantă şi posibilitatea de a folosi muzica, în special a€piesei  ”Save my Night”  pentru a livra într-un mod diferit, inovativ acest mesaj direct pentru fanii de pe ringul de dans, este unică. "

2 119 jpg jpeg

"Când mixez pentru mii de oameni care iubesc muzica, îmi doresc ca ei să se bucure de moment şi să îl retrăiască şi după ce seara se termină. Asta înseamnă să consume alcool cu moderaţie, astfel încât momentul să nu se piardă", a declarat Armin van Buuren.

Campania Dance More, Drink Sloweste promovată de hash tag-ul #DMDS.

Sponsored Post:Acest post sponsorizat face parte dintr-o campanie Heineken.

image