Aboneaz─â te la HISTORIA, cea mai citit─â revist─â de istorie jpeg

Aboneaz─â-te la HISTORIA, cea mai citit─â revist─â de istorie

Autor: Redac╚Ťia

UPDATE:

Cei 3 fericiti c├ó┼čtigatori sunt:

Aboneaz─â-te la HISTORIA, cea mai citit─â revist─â de istorie, ├«n perioada 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013 ┼či po┼úi c├ó┼čtiga prin tragere la sor┼úi unul dintre cele 3 weekend-uri DELUXE la Conacul Polizu Maxut.

In plus, fiecare abonament nou ├«╚Ťi aduce romanul Quo Vadis ÔÇô Henryk Sienkiewic (2 volume).

PREȚURI ABONAMENTE:

Historia:                                            3 luni (26 lei)     6 luni  (48 lei)   12 luni (89 lei)   24 luni (148 lei)

Historia special:                             6 luni  (16 lei)    12 luni (32 lei)   24 luni (64 lei)

Histroria+Historia special:       3 luni (33 lei)     6 luni  (59 lei)   12 luni (99 lei)  24 luni (179 lei)

Te poţi abona:

-          Onlinela http://abonamente.adevarul.ro

-          Prin virament bancar sau mandat po┼čtal├«n contul S.C. ADEV─éRUL HOLDING S.R.L., cod fiscal RO18990288, deschis la BRD Sucursala Decebal, nr. cont RO70 BRDE 441SV 5830 5914 410

-          Prin SMS:2 SMS-uri cu textul HISTORIA la 7466 (6 EURO / SMS+TVA) ÔÇô abonament pe 6 luni la Historiasau 2 SMS-uri la 7460 (10 EURO / SMS+TVA) pentru abonament pe 12 luni.

-          La toate oficiile po┼čtale

-          La firmele de abonamente

-          La libr─âriile Adev─âruldin Bucure┼čti, Timi┼čoara, Bra┼čov, Craiova, Gala┼úi ┼či Ia┼či.

ATEN╚ÜIE!Dac─â te-ai abonat pl─âtind cu mandat po╚Ötal / virament bancar, prin Po╚Öt─â sau la firme de abonamente, pentru a participa la promo╚Ťie trebuie s─â trimi╚Ťi talonul din revist─â completat cu datele de livrare (nume, adres─â) ├«mpreun─âcu dovada pl─â┼úii la S.C. ADEV─éRUL HOLDING S.R.L. ÔÇô Abonamente, Bucure┼čti, ┼×os. Fabrica de Glucoz─â nr.21, sector 2, cod po┼čtal 020331.

Pentru informatii ┼či reclama┼úii abonamente:

E-mail:abonamente@adevarulholding.ro, tel.:031.860.33.24;031.860.30.85 (L-V ├«ntre 9.00 ┼či 18.00).

Prezentare premiu

 Conacul Polizu este un fost conac boieresc construit ├«ntre anii 1870 -1878 de c─âtre Constantin Ghica-Deleni, ├«n satul Maxut, comuna Deleni, jude┼úul Ia┼či. Cl─âdirea func┼úionat pe parcursul anilor ca re┼čedin┼úa de var─â a familiei ┼či a mo┼čtenitorilo ulteriori. Odat─â cu instaurarea regimului comunist, cl─âdirea a deservit drept cazarm─â de armat─â ruseasc─â ┼či apoi drept diverse forme de administrare comunist─â. Din anul 2005 ├«ns─â unitatea a intrat ├«ntr-un amplu proces de reamenajare ┼či restaurare, cu ajutorul speciali┼čtilor ┼či materialelor de construc┼úie de cea mai bun─â calitate. Conacul se afl─â la 70 de km Ia┼či ┼či la 40 de km de Boto┼čani.

1 120504ac151 foto jpg jpeg

Cl─âdirea principal─â. ├Än cl─âdirea principal─â sunt date ├«n procesul de cazare un num─âr de 7 camere-duble, de tip double sau twin. ├Än aceste camere, la cerere se pot monta paturi extra, maxim unul per camer─â. Camerele sunt decorate in stilul secolelor XVIII-XIX. La subsolul cl─âdirii exist─â o cram─â, dotat─â cu spa┼úii de servire a mesei, spa┼úii de zi etc, c├ót ┼či o salin─â la care oaspe┼úii au acces gratuit.

Parcul ┼či ├«mprejurimile. Parcul dendrologic este alc─âtuit din numeroase specii de arbori ┼či arbu┼čti:nuc, mesteac─ân, brad, molid, castani, aluni etc. Livezile sunt alc─âtuite din cire┼či, vi┼čini ┼či meri. De asemenea, avem culturi de ro┼čii, vinete, castrave┼úi, ceap─â, usturoi ┼či multe alte legume proaspete. De asemenea, parcul este dotat ┼či cu o pist─â de biciclete.

1 Blazon final 1 jpg jpeg

Mai multe informaţii despre Conacul Polizu puteţi afla accesând linkul urmator:www.conacpolizu.ro

CADOU, pentru to╚Ťi abona╚Ťii din perioada 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013, romanul Quo Vadis (2 volume)

Semnat Henryk Sienkiewicz, jurnalist ┼či scriitor polonez c─âruia i s-a decernat Premiul Nobel ├«n 1905, ÔÇ×Quo vadisÔÇť red─â persecu┼úiile suferite de cre┼čtini ├«n perioada lui Nero.

Ac┼úiunea din ÔÇ×Quo vadis" se petrece ├«n cadrul cet─â┼úii Romei, iar titlul, devenit simbolic, este inspirat din ├«ntrebarea Sf├óntului Petru c─âtre Iisus Hristos, pe care-l  ├«nt├ólne┼čte c├ónd pleac─â din Roma: ÔÇ×Quo vadis, Domine?" (ÔÇ×Unde mergi, Doamne?)". O ├«mbinare de fic┼úiune ┼či adev─âr istoric, romanul are la baz─â scrierea apocrif─â ÔÇ×Faptele lui Petru". O iubire damnat─â Firul narativ, condus cu m─âiestrie de Sienkiewicz, urm─âre┼čte iubirea dintre ofi┼úerul Marcus Vinicius ┼či t├ón─âra cre┼čtin─â Ligia. Structurat pe mai multe planuri narative, ÔÇ×Quo vadis" folose┼čte dragostea tumultuoas─â dintre cei doi tineri - la sfatul apostolului Petru, Ligia ├«l va accepta pe Vinicius doar dup─â ce acesta va deveni ┼či el cre┼čtin - pentru a reliefa conflictele umane ┼či religioase dintr-o lume scindat─â de diferen┼úe. O puternic─â ├«nc─ârc─âtur─â o are ┼či Nero, personaj care cap─ât─â la Sienkiewicz propor┼úii ├«nfrico┼č─âtoare, pe fundalul Romei ├«n fl─âc─âri, unde cre┼čtinii sunt prigoni┼úi. Memorabile sunt scenele crude cu cre┼čtini uci┼či ├«n public, sf├ó┼čia┼úi de lei ├«n aren─â, sub ochii ├«nc├ónta┼úi ai spectatorilor. Cercul se ├«nchide cu o ├«nt├ómplare emblematic─â: Ursus, ap─âr─âtorul credincios al Ligiei, ucide cu m├óinile goale, ├«n aren─â, un taur, iar mul┼úimea ├«i cere lui Nero s─â se ├«ndure de cre┼čtini.

Regulamentul Campaniei de abonare20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013!

Art.1. ORGANIZATOR

1.1.        S.C. Adevarul Holding SRLsocietate in insolventa cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Fabrica de Glucoza nr 21, parter, sector 2, iregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/14119/2006, C.UI. RO18990288, avand cont de virament nr. RO70BRDE441SV58305914410 deschis la BRD Decebal, Bucuresti, reprezentata legal prin Denisa Turcu, Administrator special, ├«nregistrata  ca operator ├«n evidentele autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub numarul  6363 organizeaza ÔÇŁCampania de abonare 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013ÔÇŁ, in revista Historia.

1.2. Campania se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit ├«n cele ce urmeaza ÔÇťRegulamentulÔÇŁ).

Termenii ┼či conditiile prezentului Regulament, a┼ča cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii.

1.3. Organizatorii ├«┼či rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aduc├ónd la cuno┼čtinta publicului acest fapt.

Art.2.  DURATA CAMPANIEI

ÔÇŁCampania de abonare 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013ÔÇŁ se desfa┼čoara ├«n perioada 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013.

Art 3. PREMIILE OFERITE

3.1. ├Än cadrul  campaniei  vor fi oferite prin tragere la sorti:

Trei weekend-uri la Conacul Polizu ÔÇô Maxut, fiecare weekend este valabil pentru 2 persoane ┼či include: cazare, masa, program vizitare Harlau. Valoarea unui weekend este de 2266.95 lei tva inclus.

Perioada in care se acorda weekendurile este: 01.10.2013 ÔÇô 15.12.2013, perioade stabilite de comun acord cu partenerul care ofera premii, conacul Polizu Maxut.

Premiile din aceasta categorie se acorda numai persoanei c├óstigatoare ┼či nu sunt transmisibile.

├Än plus, fiecare abonat prime╚Öte CADOU romanul Quo Vadis - Henryk Sienkiewic (2 volume). 

Art. 4. MECANISM

 4.1. Pentru a participa la campanie, cititorii participanti trebuie sa se aboneze la revista Historia, Historia special sau Historia + Historia Special, ├«n perioada 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013. ├Änscrierea se face achit├ónd contravaloarea abonamentului ales prin una din urmatoarele metode:

Plata online: Pentru a contracta abonamente cu plata online este nevoie de card de credit/debit VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO valabil. Se alege varianta de abonament, cantitatea si data de ├«nceput a abonamentului, apoi completeaza formularele cu datele de identificare ├«n pagina web securizata. Abonamentele se pot contracta prin aceasta metoda la adresele:http://abonamente.adevarul.ro/9_historia sauhttp://abonamente.click.ro/9_historia

Plata prin mandat po┼čtal sau ordin de plata: Se completeaza talonul de abonare de la adresele http://abonamente.adevarul.ro/9_historia sau http://abonamente.click.ro/9_historia sau din revista Historia aparitiile din iulie, august si septembrie ╚Öi se trimite ├«mpreuna cu copia dupa dovada platii la S.C. ADEVARUL HOLDING S.R.L. ÔÇô Abonamente, Bucure┼čti, ┼×os. Fabrica de Glucoz─â nr.21, sector 2, cod po┼čtal 020331. Plata se face ├«n ├«n contul contul S.C. ADEV─éRUL HOLDING S.R.L., cod fiscal RO18990288, deschis la BRD Sucursala Decebal, nr. cont RO70 BRDE 441SV 5830 5914 410, folosind obligatoriu Talonul de Abonament.

Prin SMS: 2 SMS-uri cu textul HISTORIA la 7466 (6 EURO / SMS + TVA) ÔÇô abonament pe 6 luni la Historia sau 2 SMS-uri la 7460 (10 EURO / SMS + TVA) pentru abonament pe 12 luni valabil din re╚Ťelele ORANGE, VODAFONE, COSMOTE.

Abonamentul la Historia include ├«n pret transportul ┼či livrarea la adresa indicata de abonat. Prezentarea la plata se face pana la data de 20 ale lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.  Livrarea revistei se face ├«ncep├ónd cu primul numar de dupa data de 1 a lunii de catre firmele specializate ├«n distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului, la solicitarea abonatului. Abonamentele platite prin sistemul online pot fi livrate doar pe teritoriul Rom├óniei.

4.2. Nu se poate intra ├«n campanie dec├ót daca s-au ├«ndeplinit etapele mentionate mai sus, ├«n paragraful 4.1 . Ultima data de participare ┼či de contractare a unui abonament este 20.09.2013.

4.3. Extragerea se va face electronic din lista abonatilor cu abonamente ├«ncheiate pe perioada de desfa┼čurare a campaniei, in data de 25.09.2013, si va fi publicata pe siteul www.historia.ro si in revista Historia pe data de 15.10.2013.

4.5. Organizatorul ├«┼či rezerva dreptul de a modifica, ├«n caz de necesitate, data tragerii la sorti, cu notificare prealabila, pastr├ónd numarul ┼či valoarea maxima a premiilor anuntate initial.

4.6. Dupa extragerea, ├«n mod aleatoriu, a numelui participantilor ┼či verificarea ├«ndeplinirii conditiilor de participare castigatorul va fi sunat si anuntat.

4.7. Data limita de revendicare a premiilor este 31.09.2013.

Art 5. ACORDAREA PREMIILOR

5.1 C├óstigatorii vor fi contactati pentru anuntarea si confirmarea premiului, la datele de contact furnizate la incheierea abonamentului. Lista c├ó┼čtigatorilor va fi de asemenea publicata pe site-ul http://www.historia.ro.

5.2 In cazul in care nu au putut fi contactati, castigatorii pot suna pentru revendicarea premiilor la numarul de telefon 0372.130.241 de luni p├óna vineri ├«ntre orele 10:00 ÔÇô 17:00. Data limita de revendicare a premiilor este 31.09.2013.

5.2. Pentru a intra ├«n posesia premiului, c├ó┼čtigatorul trebuie s─â vin─â la sediul organizatorului cu actul de identiate CI/BI ┼či s─â semneze proces verbal pentru predarea-primirea premiului, iar pentru cei care sunt din alte localit─â╚Ťi s─â trimit─â copia de buletin (scan/poz─â).

5.3. Neprezentarea unui document de identitate si a dovezii platiiabonamentului va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

5.4. C├ó┼čtigatorii vor semna, pe l├ónga procesul verbal de primire a premiului, ┼či un acord cu organizatorul ├«n care ├«┼či pot exprima sau nu consimtam├óntul pentru  ca  fotografiile sau imaginea lor, sa fie/sa nu fie folosite de catre SC Adevarul Holding SRL, ├«n scopuri publicistice ┼či/sau publicitare, de marketing, ├«n diverse materiale tiparite (publicatii, etc ), audio, video (site-urile societatilor, etc).

 5.5. Premiile se vor acorda la sediul organizatorului din  ┼čos. Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, Bucure┼čti.

5.6. SC ADEVARUL HOLDING SRL nu-┼či asuma raspunderea pentru orice reclamatie privind calitatea premiilor oferite, orice reclamatii fiind indreptate sau redirectionate catre furnizorul premiilor.

5.7. ├Än cazul ├«n care, p├óna la data de  31.09.2013, c├ó┼čtigatorii publicati ├«n revista sau pe site nu semneaza procesul verbal cu organizatorul, ace┼čtia vor pierde premiul, premiile astfel neacordate nefac├ónd obiectul unei noi trageri la sorti.

5.8. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.

Art.6. REGULAMENTUL ÔÇťCampanie de abonare 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013ÔÇŁ

6.1. Regulamentul de participare/desfa┼čurare se afla ├«n forma completa, pe siteul http://www.historia.ro. De asemenea, va putea fi consultat gratuit ├«n ├«ntregime la sediul organizatorului specificat la art.1.

Art. 7. VALOAREA PREMIILOR / TAXE SI IMPOZITE

7.1. Valoarea premiilor este bruta.

7.2. Campania se desfa┼čoara ├«n acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 571 din 2003 actualizata. Impozitul pentru premiile ├«n produse ce depa┼česc valoarea de 600 ron net va fi suportat de catre Organizator. Impozitul pentru premiile ├«n bani ce depa┼česc valoarea de 600 ron net va fi suportat de catre C├ó┼čtigator, acesta fiind retinut c├ó┼čtigatorului din suma c├ó┼čtigata. Nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii ├«n bani ┼či/sau ├«n natura, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura ├«n legatura cu aceste venituri sunt ├«n sarcina exclusiva a c├ó┼čtigatorilor.

7.3.Organizatorii se obliga sa nu acorde contravaloarea ├«n alte obiecte sau ├«n bani a premiilor oferite la acesta campanie, acord├ónd exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar c├ó┼čtigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

ART. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8.1. Prin participarea la ÔÇťCampanie de abonare 20 iulie ÔÇô 20 septembrie 2013ÔÇŁparticipantii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale sa intre ├«n baza de date a organizatorului, acestea put├ónd fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia.

8.2. Organizatorii se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi sau în străinătate, cu exceptia persoanelor implicate în organizarea loteriei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, num─âr de telefon, email.

8.4. Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a anun┼úa public numele participan┼úilor c├ó┼čtig─âtori ┼či premiile c├ó┼čtigate, ├«n conformitate cu legisla┼úia ├«n vigoare.

8.5. Participan┼úii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scris─â adresat─â Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, ├«n conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date precum ┼či ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice.

8.6. De asemenea, organizatorul informeaza participan┼úii c─â beneficiaz─â de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interven┼úie asupra datelor ┼či dreptul de opozi┼úie etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scris─â adresat─â c─âtre  ADEV─éRUL HOLDING SRL.

8.7. În contextul celor mai sus menţionate, drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal sunt:

8.7.1      Dreptul de acces la date

8.7.1.1.Orice persoana vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului c─â datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.    

8.7.1.2.Operatorul este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

a.            informa┼úii referitoare la scopurile prelucr─ârii, categoriile de date avute ├«n vedere ┼či destinatarii sau categoriile de destinatari c─ârora le sunt dezv─âluite datele;

b.            comunicarea ├«ntr-o form─â inteligibil─â a datelor care fac obiectul prelucr─ârii, precum ┼či a oric─ârei informa┼úii disponibile cu privire la originea datelor;

c.             informa┼úii asupra principiilor de func┼úionare a mecanismului prin care se efectueaz─â orice prelucrare automat─â a datelor care vizeaz─â persoana respectiv─â;

d.            informa┼úii privind existen┼úa dreptului de interven┼úie asupra datelor ┼či a dreptului de opozi┼úie, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;

e.            informa┼úii asupra posibilit─âtii de a consulta registrul de evident─â a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a inainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere, precum ┼či de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.

8.7.1.3.Persoana vizat─â poate solicita de la operator informatiile de mai Sus printr-o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal.

8.7.1.4.Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

8.7.2.     Dreptul de interven┼úie asupra datelor

8.7.2.1.Orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit:

a.            dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ┼čtergerea datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b.            dupa caz, transformarea ├«n date anonime a datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â prezentei legi;

c.             notificarea c─âtre ter┼úii c─ârora le-au fost dezv─âluite datele a oricarei opera┼úiuni efectuate conform lit. a. sau b., dac─â aceasta notificare nu se dovede┼čte imposibil─â sau nu presupune un efort disproportionat fa┼ú─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8.7.2.2.Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizat─â va ├«nainta operatorului o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

8.7.2.3.Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

8.7.3.     Dreptul de opozi┼úie

8.7.3.1.Persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, ├«n mod gratuit ┼či f─âr─â nici o justificare, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n scop de marketing direct, ├«n numele operatorului sau al unui ter┼ú, sau s─â fie dezvaluite unor ter┼úi ├«ntr-un asemenea scop.

8.7.3.2.├Än vederea exercit─ârii drepturilor prev─âzute mai sus, persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere, solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi si de posta electronic─â, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

8.7.3.3.Operatorul este obligat s─â comunice persoanei vizate m─âsurile luate, precum ┼či, dac─â este cazul, numele ter┼úului c─âruia i-au fost dezv─âluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizat─â, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului de a i se comunica informa┼úiile ├«n scris la o anumit─â adres─â fizic─â sau virtual─â (electronic─â).

8.7.4.     Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

8.7.4.1.  Orice persoan─â are dreptul de a cere si de a ob┼úine:

a. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalitaţii sale, precum competent profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;

b. reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod semnificativ,

c. dac─â decizia a fost adoptat─â exclusiv pe baza unei prelucr─âri de date care ├«ntrune┼čte condi┼úiile prevazute la lit. a).

8.7.4.2. Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:

a. decizia este luat─â ├«n cadrul ├«ncheierii sau executarii unui contract, cu condi┼úia ca cererea de ├«ncheiere sau de executare a contractului introdus─â de persoana vizat─â s─â fi fost satisfacut─â sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-┼či sus┼úine punctul de vedere, s─â garanteze apararea propriului interes legitim;

b. decizia este autorizat─â de o lege care precizeaz─â m─âsurile ce garanteaz─â ap─ârarea interesului legitim al persoanei vizate.

8.7.5.     Dreptul de a se adresa justi┼úiei

8.7.5.1.Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricaror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încalcate.

8.7.5.2.Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

8.7.5.3.Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare in judecată este scutită de taxa de timbru.

8.7.6.     Dreptul de a ├«nainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere, ├«nsituatia ├«n care consider─â c─â datele sale nu au fost prelucrate conform legii.

8.7.6.1.Pl├óngerea se poate face direct sau prin reprezentant. Pl├óngerea c─âtre autoritatea de supraveghere nu poate fi ├«naintat─â dac─â o cerere in justi┼úie, av├ónd acela┼či obiect ┼či acelea┼či p─âr┼úi, a fost introdus─â anterior.

8.7.6.2.De asemenea c├ó┼čtig─âtorii au op┼úiunea de a-┼či exprima printr-un acord scris consimt─âm├óntul expres ┼či neechivoc ca imaginea lor ÔÇô numele, fotografia ÔÇô s─â fie/sa nu fie facut─â public─â ┼či s─â fie/s─â nu fie folosit─â de organizator ├«n diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea campaniei.

8.8.         Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Dispozi┼úiile Legii 677/2001 ├«nregistrat─â sub 6363 la Autoritatea Na┼úional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal.

8.9.         Prin participarea, juc─âtorii accept─â prevederile prezentului Regulament.

Art. 9. DREPTUL LA PARTICIPARE ÔÇô Participan┼úi minori ┼či persoane lipsite de capacitate juridic─â

9.1. ├Än cazul ├«n care c├ó┼čtig─âtorul unuia dintre premii este minor (cu v├órsta sub 18 ani), acesta va fi ├«ndrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului doar cu acordul scris al p─ârin┼úilor sau al tutorelui sau legal, iar ├«n cazul ├«n care c├óstigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situa┼úii dec├ót ne├«mplinirea v├órstei de 18 ani), acesta va fi ├«ndrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui s─âu legal.

9.2. P─ârintele sau tutorele va semna o declara┼úie prin care Organizatorul este absolvit de orice r─âspundere, decurg├ónd din acordarea premiului respectiv, precum ┼či de plata oric─âror daune sau preten┼úii de orice natur─â legate de premiul respectiv ┼či de participarea minorului la prezenta campanie.

9.3. Angaja┼úii trustului de pres─â Adev─ârul Holding, cei societ─â┼úilor, Adev─ârul Shop S.R.L., C─âr┼úile Adev─ârul S.R.L.,   East Europe Media Distribution S.R.L.,   Foto Adev─ârul S.R.L, Garamond Tipografie S.R.L, Images & More S.R.L., Media Promovalores SRL, Mediatim S.R.L., News & More S.R.L., Platform Events & Communication S.R.L.,   Premium News S.R.L., Radio City FM Bucure┼čti S.R.L., Red Digital Media S.R.L., Satiricon S.R.L., Shift 2 Digital S.R.L., Standard Press Distribution S.R.L., Tetatet S.R.L., Tipomedia Prod S.R.L., , West Tipo International S.R.L, so┼úul/so┼úia, rudele ┼či afinii de gradul I p├ón─â la gradul IV inclusiv ale acestora, precum ┼či distribuitorii de pres─â autoriza┼úi nu pot participa la acest─â campanie.

9.4. Nu vor fi considerate ca particip─âri valide:

a. SMS trimise în afara perioadei de campanie;

b. SMS care con┼úin alte date dec├«t cuv├«ntul cheie cerut, ┼či care sunt respinse din aceast─â cauz─â de aplicatia de management a SMS-urilor.

c. SMS care conţin mesaje cu caracter obscen sau injurios;

d. alte situaţii stabilite de către organizator.

Art. 10. ÎNCETAREA CAMPANIEI

10.1. Prezenta campanie poate înceta în următoarele cazuri:

a.            ├«n cazul apari┼úiei unui eveniment ce constituie caz de for┼ú─â major─â, conform legisla┼úiei ├«n vigoare,

b.            printr-o decizie a organizatorilor, dar nu ├«nainte de a anun┼úa publicul prin intermediul  site-uluiwww.historia.ro

c.             ├«n cazul schimb─ârii cadrului legislativ, astfel ├«nc├ót organizarea ┼či desf─â┼čurarea campaniei cu caracter promo┼úional s─â presupun─â m─ârirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.11. LITIGII

11.1. Eventualele reclama┼úii legate de desf─â┼čurarea campaniei vor fi f─âcute pe adresa organizatorului: Bucure┼čti, str. Fabrica de Glucoz─â nr. 21, sector 2, Bucure┼čti p├ón─â la data de 01 februarie 2014 sau la num─ârul de telefon 0372.130.241. Reclama┼úiile ulterioare nu vor mai fi luate ├«n considerare.

11.2. Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre organizatori ┼či participan┼úii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu┼úionate de instan┼úele judec─âtore┼čti competente din Rom├ónia.

Art. 12. ALTE PREVEDERI

12.1. Prin participarea, jucatorii accepta prevederile prezentului Regulament. Pentru a cere alte detalii sunati la numarul de telefon 0372.130.241,   tarif normal.

12.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act aditional scris ┼či va fi anuntata pe site-urile http://www.historia.ro.