Atelier pentru copii dedicat descoperirii lumii bucureștene în care a trăit Mihai Eminescu, organizat de Muzeul Vârstelor - Casa Filipescu-Cesianu

Atelier pentru copii dedicat descoperirii lumii bucureștene în care a trăit Mihai Eminescu

Muzeul Vârstelor - Casa Filipescu-Cesianu organizează duminică, 14 ianuarie 2024, de la ora 11.00, un atelier pentru copii dedicat descoperirii lumii bucureștene în care a trăit Mihai Eminescu.

Atelierul este susținut de scriitoarea Miruna Lepuș și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, informează un comunicat al Muzeului Vârstelor - Casa Filipescu-Cesianu.

În cadrul acestui atelier interactiv, copiii vor urmări traseele, viața și creația celui mai mare poet și jurnalist român în București, de la primul popas la șaisprezece ani, la perioada în care a lucrat la ziarul Timpul și la ultima ședere în Capitală.

Intrarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile, însă rezervarea este obligatorie pentru a participa la eveniment.

Pentru a vă asigura locurile, trimiteți un email la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro.

Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descriere.

Miruna Lepuș, doctor în filologie, este autoarea volumelor „Despre Eminescu și ce am învățat descoperindu-l” (Editura Vremea, 2009), „Nae Ionescu sau împlinirea prin tineri” (Editura Vremea, 2010), și „Tânăra generație interbelică” (Editura Vremea, 2015).

Mai multe pentru tine...