Nudurile Madonnei de la 20 de ani, publicate! Imagini de arhivă jpeg

Nudurile Madonnei de la 20 de ani, publicate! Imagini de arhivă

📁 Biografii
Autor: Cezara Palade

Puține vedete au ținut sub control fotografiile cu ele dezbrăcate așa cum a făcut-o, de-a lungul anilor, Madonna (57 de ani). Încă din tinerețe, cântăreața s-a mândrit foarte mult cu trupul ei perfect, pe care și l-a expus complet dezbrăcat în cadrul unei ședințe foto realizate în anul 1979, pe când ea avea numai 20 de ani.

Madonna a pozat goală pentru un curs de fotografie la care lua parte în calitate de model. Imaginile alb-negru au fost realizate de fotograful Martin H.M. Schreiber pe vremea când artista lucra drept manechin, potrivit dailymail.co.uk.

Schreiber a cunoscut-o pe Madonna când susținea un workshop numit „Fotografierea nudului” la Parsons New School în New York, Statele Unite ale Americii, și mărturisește că, pentru scurt timp, cei doi au fost iubiți.

nud madonna 8 jpeg

Imaginile au fost publicate în ediția din mai 2015 a revistei Playboy, iar acum au fost „adunate” în cadrul unei noi cărți, Madonna:Nuduri II. Mai mult, acestea vor fi vedetele unei expoziții din Paris, care se va deschide la 8 decembrie, cu o zi înainte ca artista să cânte în deschiderea turneului Rebel Heart.

Click aici pentru imagini