historia ro undefined jpeg

Kennedy - un personaj de scandal

1. John F. Kennedy  şi Jacqueline, la nunta lor, în septembrie 1953. Kennedy era, în acel moment, senator de Massachusetts.

2. Cuplul  prezidenţial în ziua fatală de 22 noiembrie 1963, în Dallas, la coborârea din avion. Câteva zeci de minute mai târziu, Kennedy va fi asasinat.

3. JFK,  Edgar Hoover, directorul FBI, şi Robert Kennedy, fratele preşedintelui şi procuror general, în 1961. Kennedy a fost în conflict cu directorul FBI, care, cunoscându-i viaţa privată, a căutat să-l şantajeze. Robert Kennedy a fost stâlpul şi omul de încredere al Administraţiei Kennedy.

4. John F. Kennedy  era unul dintre cei mai doriţi burlaci din politica americană. În imagine, Kennedy în 1952, susţinând un discurs, în timpul candidaturii pentru postul de senator de Massachusetts.

5 Fraţii Kennedy  şi Marilyn Monroe la o petrecere dată în cinstea preşedintelui pe 19 mai 1962, după ce Marilyn i-a cântat, în Madison Square Garden, celebrul „Happy Birthday, Mr. President”.

6. Actriţa  Marilyn Monroe cântându-i lui JFK, la Madison Square Garden, „Happy Birthday, Mr. President”.

7.John Roselli,  unul dintre capii Mafiei. Există indicii că preşedintele Kennedy ar fi avut legături cu acesta şi i-ar fi comandat chiar uciderea lui Fidel Castro.

8. JFK  şi Frank Sinatra la o petrecere de strângere de fonduri. Celebrul cântăreţ era un om de legătură între Kennedy şi lumea interlopă, dar şi cel care îi furniza dame de companie.

9.    Sam Giancana,  unul dintre cei mai mari mafioţi americani. Relaţia lui cu Judith Campbell, amanta lui JFK, era pe cale să provoace un scandal la Casa Albă.

10. Judith Campbell,  una dintre amantele lui JFK, care era, în acelaşi timp, şi amanta lui Sam Giancana, capul mafiei din Chicago.

11. John F. Kennedy  în campania pentru alegerile prezidenţiale din 1960, înconjurat de admiratoare.

12. Două majorete,  pe post de sirene, i-au cântat preşedintelui „Happy Birthday” la împlinirea a 46 de ani.

13. Portret al lui JFK in timpul campaniei prezidenţiale

14. John F. Kennedy  şi Jacqueline, în maşina decapotabilă, în Dallas (22 noiembrie 1963), cu câteva momente înainte ca preşedintele să fie împuşcat.