Imagini de la crima secolului! Cum a murit fosta soție a lui O J  Simpson jpeg

Imagini de la crima secolului! Cum a murit fosta soție a lui O.J. Simpson

📁 Biografii
Autor: Redacția

Cel mai mediatizat proces din istoria juridică a Statelor Unite, care i-a ținut cu sufletul la gură pe americani în urmă cu mai bine de 20 de ani, revine cu aceeași putere de fascinație. Serialul ”The People v. O.J. Simpson:American Crime Story”, difuzat de FX Tv, a doborât, la debut, toate recordurile de audiență.

O armată de super actori au pus umărul la ceea ce pare a fi succesul începutului de an. Primul episod din serialul dedicat celei mai mediatizate crime din istoria SUA, uciderea cu sălbăticie a fostei soții a sportivului O. J. Simpson și a iubitului acesteia, a ținut în fața micilor ecrane peste cinci milioane de americani. John Travolta, Cuba Gooding, Jr., Sarah Paulson și David Schwimmer sunt vedetele serialului care spune povestea ”procesului secolului” din perspectiva avocaților.

Fostul sportiv, apărat de tatăl lui Kim Kardashian

Fostul sportiv O.J. Simpson (68 de ani), considerat unul dintre cei mai talentați jucători de fotbal american, a fost găsit nevinovat în 1995, în procesul în care fusese acuzat de uciderea cu sălbăticie a fostei sale soții, Nicole Brown Simpson, și a iubitului acesteia. Toate dovezile furnizate de procurori îl arătau vinovat fără nicio umbră de îndoială pe O.J., iar fostul sportiv a angajat o armată de avocați, nume mari ale momentului, pentru a-l apăra. Printre aceștia, și Robert Kardashian, tatăl celebrei Kim.

Era vorba, în definitiv, de un fost sportiv de succes, la momentul respectiv vedetă de televiziune. Toți americanii vorbeau numai despre oribila crimă. Urmărirea și reținerea lui O.J. Simpson a fost transmisă în direct, după ce o scrisoare transmisă de fostul sportiv și citită de unul din avocații săi lăsase să se înțeleagă că vedeta intenționează să-și pună capăt zilelor. Trei canale naționale de televiziune și-au întrerupt programul obișnuit, iar finala NBA, dintre New York Knicks și Houston Rockets, de la Madison Square Garden, a trecut în plan secund la postul NBC.

Nicole Brown, aproape decapitată

Totul se întâmpla la cinci zile după ce fosta soție a lui Simpson, Nicole Brown, și iubitul acesteia, Ron Goldman, fuseseră găsiți morți, înjunghiați cu sălbăticie, în curtea vilei femeii de numai 35 de ani din Los Angeles.

În 12 iunie 1994, puțin după miezul nopții, Nicole și Ron au fost găsiți de poliție zăcând într-o baltă de sânge. Totul indica o crimă pasională. Nicole fusese înjunghiată cu un cuțit mare în gât, de patru ori. Tăieturile erau atât de profunde, încât anchetatorii i-au putut vedea laringele. Femeia fusese aproape decapitată. Corpul neînsuflețit zăcea pe scările vilei.

La câțiva pași distanță era iubitul lui Nicole, Ron Goldman. Trupul bărbatului fusese de asemenea înjunghiat de mai multe ori, însă urmele indicau că acesta încercase să-i țină piept atacatorului și chiar reușise să-l rănească. O mănușă din piele plină de sânge, aparținând, după primele presupuneri, ucigașului, rămăsese la locul faptei. O dâră de sânge arăta că acesta din urmă fusese rănit în partea stângă a corpului, înainte de a fugi.

Click aici pentru mai multe imagini si continuarea articolului