Historia digital, ediţia de Crăciun jpeg

Historia digital, ediţia de Crăciun

📁 Historia Digital
Autor: Redacția

Anul acesta Historia este unul dintre ajutoarele Moşului. Împreună cu el am lucrat la un minunat număr exclusiv digital: „Poveştile Crăciunului de odinioară”. Este o ediţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, numai bună pentru a fi oferită cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Oare cum petreceau soldaţii Crăciunul pe front, în tranşee, cu gloanţele şuierându-le pe la urechi? Ştiţi cum a apărut turta dulce, desertul de Crăciun cu miros de scorţişoară? Cum se petreceau sărbătorile de iarnă în mahalalele Bucureştiului de odinioară sau la Palatul Regal? Ştiţi povestea negustorilor de stele? Este luna cadourilor, dar să ştiţi că şi în perioada interbelică oamenii alergau din magazin în magazin, contra cronometru, pentru a achiziţiona câte un mic obiect pentru cei dragi – noi vă povestim, în cuvinte şi imagini, ce se punea sub brad în acea perioadă. „Ce valorează câteva sute de lei când îi comparaţi cu expresia de fericire a ochilor fetiţei...?” – aşa spuneau reclamele interbelice. Aflaţi şi povestea Crăciunului scrisă de Charles Dickens, care îl are în prim plan pe scepticul personaj Ebenezer Scrooge. Poveştile Crăciunului sunt minunate însă şi atunci, ca şi acum, nu toţi aveau posibilitatea materială de a se bucura de un brad împodobit sau de un cozonac cald.

“Poveştile Crăciunului de odinioară” este o ediţie care nu trebuie să vă lipsească din colecţia digitală. Dacă le oferiţi celor dragi un telefon, o tabletă sau un laptop, Historia digitală dedicată sărbătorilor de iarnă va face cadoul mai special, voi oferindu-le plăcerea de a se bucura de imagini fermecătoare şi poveşti magice. Sunt poveşti pentru întreaga familie, istorii adevărate despre Crăciunul de demult.

Mai trebuie să ştiţi şi că dacă doriţi să cumpăraţi un abonament digital pentru viitoarele numere Historia (ediţia lunară, Historia Special – trimestrială, dar şi ediţiile exclusiv digitale), pe toată perioada abonamentului aveţi acces la toată arhiva digitală Historia.

Puteţi cumpăra ediţia exclusiv digitală Historia de aici:

Cumpără Acum

1 Craciun digital jpg jpeg