Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex ale nomenclaturiștilor jpeg

Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex ale nomenclaturiștilor

In timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.

În timp ce românii stăteau la coadă pentru o bucată de pâine, soții Ceaușescu și acoliții lor nu își făceau mari probleme. În cartea „Orizonturi Roșii”, scrisă de Ioan Mihai Pacepa, șeful adjunct al Departamenului de Informații Externe pe timpul comunismului, apare un paragraf interesant despre chefurile la care participau Ceaușiștii, unde se găseau:„somon afumat de la Londra, homari de la Paris, miel la grătar de la Atena, friptură Kobe de la Tokyo, cantalupi de la Istanbul, banane și portocale de la Tel Aviv și Sacher torte de la Viena".

Pe lângă asta, Nicolae și Elena Ceaușescu aveau un adevărat parc auto plin de mașini de lux, cu limuzine Mercedes, Audi, Cdilac și Rolls-Royce, potrivit Vice.

Elena Ceaușescu voia să știe cum fac sex alți oameni

Una dintre obsesiile majore ale Elenei Ceaușescu era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, conform sursei citate.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. - Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în  «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.", scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Continuarea aici