Câştigătorii concursului organizat de HISTORIA SI EDITURA Meteor   O ZI DIN ISTORIE! jpeg

Câştigătorii concursului organizat de HISTORIA SI EDITURA Meteor - O ZI DIN ISTORIE!

Autor: Redacția

UPDATE-Câştigătorii sunt

Câștigă cu Historia și Editura Meteor o carte interesantă despre unul dintre cele mai controversate momente ale istoriei recente, războiul din Cecenia. Cartea intitulată Un război murdar este oferită drept premiu în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Când au început operaţinile militare în al doilea război din Ceceniei?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţiiUn război murdar

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 23 Septembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului