Câștigă cu Historia și Editura Corint cartea: Supravietuitorii, Monarhia la inceputul secolului XXI jpeg

Câștigă cu Historia și Editura Corint cartea: Supravietuitorii, Monarhia la inceputul secolului XXI

Autor: Redacția

Câștigă cu Historia șiEditura Corint o carte extraordinara:Supravietuitorii, Monarhia la inceputul secolului XXI, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Cine urmeaza la tronul Marii Britanii dupa regina Elisabeta a II-a?, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţiiSupravietuitorii, Monarhia la inceputul secolului XXI.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 21 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu