Ultimul dintre cei buni jpeg

Ultimul dintre cei buni

📁 Recomandări de film
🗓️ 8 ianuarie 2018

Nu totul este așa cum pare, iar linia dintre bine și rău este una subțire. În continua bătălie dintre galaxii, pare că lumea se schimbă. Legendele sunt găsite, dar nimic nu mai este ce a fost înainte. Războinici în căutarea adevărului, a dreptății, dar mai ales în căutarea trecutului. Când se termină cu adevărat lupta dintre bine și rău? Și, mai ales, alegem mereu partea corectă a frontului? Răspunsurile se găsesc în ”Star wars: The last Jedi”, din 15 decembrie în cinematografele din România.

Războiul din alte galaxii continuă. Binele și rău și-au găsit urmașii. Kylo Ren și Rey. Oare cât de multe știu ei cu adevărat despre puterea Forței? Tânara idealistă pleacă în căutarea ultimului Jedi. Luke Skywalker pare-se a fi ultimul din ordinul celor buni. Lui, fiu al răului absolut, i se dă aura de legendă. Ascuns în munți, Luke este găsit de tânăra Rey. Este o nouă întâlnire dintre maestru și elev, ca în urmă cu mulți ani când naivul Skywalker îl întâlnește pe Yoda. Totul pare la fel ca în trecut – alte măști, aceeași piesă. Însă ultimul maestru al forței binelui pare că știe mai multe despre Jedi.

Războiul stelelor continuă la un alt nivel. Deliciul peliculei rămân, în continuare, nou venitul BB-8, dar și consacratul comandant blănos, Chewbacca. Apar și multe alte creaturi ciudate, dar și monstruleți numai buni de îmbrățișat. Aventura lui Rey continuă alături de Finn și Poe, numai că de această dată este instruită după regulile Jedi. Navele și tehnologia își fac iar loc printre stele, într-o explozie de invenție. Iar săbiile laser țin capul de afiș. Aventura cavalerilor Jedi continuă, și o mai poate face mult timp de aici înainte, însă cel mai trist lucru este că episodul VIII al trilogiei Războiul Stelelor este și ultimul în care apare prințesa Leia, jucată de Carry Fisher – în decembrie anul trecut actrița a murit la vârsta de 60 de ani.

 Cert este că de pe 15 decembrie, toți fanii Star Wars pot afla răspunsul: este Luke Skywalker ultimul jedi? Și mai ales, dincolo de învățăturile înțeleptului Yoda, unde se sfârșește binele și începe răul?