Tur ghidat gratuit cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înființarea Muzeului Hărților

Tur ghidat gratuit cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înființarea Muzeului Hărților

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi organizează joi, 13 aprilie 2023, ora 18:00, un tur ghidat gratuit cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înființarea Muzeului Hărților.

„Pe parcursul turului veți afla informații deosebite despre istoria muzeului, despre colecții și donatori, hărți și cartografi; de asemenea, veți avea ocazia să descoperiți jocuri și inserții interactive și să aflați despre alte surprize pe care le pregătim în acest an”, informează un comunicat al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Taxa de ghidaj nu se plăteşte, participarea se face pe bază de înscriere și achitarea biletului de vizitare de 10 lei, accesând acest link: https://eventbook.ro/other/bilete-tur-ghidat-13-aprilie

Deschis pentru public în aprilie 2003, găzduit într-o frumoasă vilă interbelică, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi a devenit în ultimii ani o instituție atractivă pentru toate tipurile de public. Prin prezența inserțiilor interactive în cadrul expunerii permanente (AR - Realitate Augmentată, puzzle-uri și cărți ce pot fi lecturate pe parcursul vizitei), muzeul a reușit în anul 2022 să își dubleze numărul de vizitatori. În perioada ianuarie-martie 2023 s-au înregistrat de trei ori mai mulți vizitatori decât în aceeași perioadă a anului trecut, precizează un comunicat al instituției muzeale.