The History Channel transmite în exclusivitate sezonul 8 din „Blestemul Insulei Oak” jpeg

The History Channel transmite în exclusivitate sezonul 8 din „Blestemul Insulei Oak”

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 4 februarie 2021

The History Channel revine, în exclusivitate, cu noi episoade din cel de-al optulea sezon al serialului „Blestemul Insulei Oak”, începând cu 5 februarie, în fiecare vineri, de la ora 22:00.

Vânătorii de comori Rick și Marty Lagina, alături de echipa lor, se întorc pe insula Oak cu și mai multă determinare, dar, mai ales, cu resurse și tehnologie de ultimă generație, în încercarea de a rezolva misterul comorii vechi de 224 de ani. Planul este de a săpa și mai adânc. Ei cred că trecerea timpului și fluxul apelor subterane au dus la scufundarea comorii ascunse în măruntaiele insulei.

Echipa de căutători se va folosi de o aparatură ultramodernă pentru detectarea metalelor de pe suprafața insulei, în timp ce săpături arheologice extinse vor fi efectuate în apropierea fundațiilor celor două ferme istorice deținute în trecut de Daniel McGinnis și Samuel Ball. După 225 de ani, misterul Insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.

Legenda comorii ascunse pe insula Oak pornește în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze pe insulă nu s-au mai întors. Mai apoi, câțiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naștere unei vânători care continuă și astăzi și în care au fost implicați inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne.

În ultimele două secole, comoara ascunsă pe insula Oak a pus pe jar imaginația multor aventurieri care au cheltuit sume uriașe pentru a o descoperi, iar alți șase oameni și-au pierdut viața în încercarea de a-i da de urmă. După 226 de ani, misterul insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.