Teatrul Naţional pentru Copii coboară cortina în ritm de carnaval jpeg

Teatrul Naţional pentru Copii coboară cortina în ritm de carnaval

📁 Istoria Teatrului
Autor: Redacția
🗓️ 22 mai 2012

Carnavalul, cel mai apreciat dintre spectacole, cel mai gustat și cel mai așteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Național pentru Copii, va închide cea de-a 11-a stagiune, duminică 27 mai 2012, la ora 11.00, în sala 99 a Teatrului Național din București.

Prilej de bucurie și de sărbătoare, carnavalul este totodată cea mai potrivită manifestare în preajma zilei de 1 iunie.Personaje de basm și costume dintre cele mai originale și mai plăcute privirii îi vor încânta pe toți cei prezenți la acest colorat sfârșit de stagiune.

Și-au anunțat prezența, alături de îndrăgitele gazde, Magicianul Marian Râlea şi Buna Poveștilor, o mulțime de personaje binecunoscute, precum și povești din stagiunile precedente. Toate acestea, într-un ritm încins, și într-o atmosferă cu adevărat sărbătorească, la carnavalul de duminică !

Jocul de-a Teatrul se va afla, pentru încă o dată, în rol de rege. Un rol... interactiv, care-i prinde, rând pe rând toți copiii din sală.

Prinți și prințese, clovni, duhuri bune și rele, arătări spăimoase, zâne dar și zâni (la Teatrul Național pentru Copii întâlnești ce n-ai gândi!), aceștia și mulți alții se vor afla, pentru două ore, în vizorul apropiaților, la aceste spectacole accesul cu aparate de înregistrat fiind nu doar permis, dar chiar recomandat.