Serialul «Pe urmele lui Hitler» revine cu al doilea sezon jpeg

Serialul «Pe urmele lui Hitler» revine cu al doilea sezon

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 8 februarie 2017

”Pe urmele lui Hitler”, serialul care caută să descopere adevărul despre moartea lui Adolf Hitler, revine la postul de televiziune History cu al doilea sezon. Serialul va fi difuzat în fiecare zi de marți de la ora 22:00, începând din 28 februarie. 

În 2014, FBI a declasificat peste 700 de pagini de documente oficiale sugerând că este posibil ca Adolf Hitler să fi supravieţuit înfrângerii Germaniei naziste şi ca acesta să se fi refugiat în America de Sud. Folosind cele mai noi tehnologii şi informații din documentele declasificate, serialul “Pe urmele lui Hitler” își propune să dezvăluie misterul din jurul morții lui Adolf Hitler. 

Veteranul CIA Bob Baer şi doctorul John Cencich, cel mai renumit anchetator de crime de război din cadrul Naţiunilor Unite, revin în al doilea sezon cu implicarea unor noi specialişti și cu noi metode avansate pentru continuarea investigaţiei și pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Hitler la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. În plus, Bob şi John au obţinut acces la peste 14.000 de pagini din documente declasificate de către fiecare agenţie majoră de informaţii din întreaga lume. 

Cu sute de piste de urmat, echipa se întoarce la Berlin, unde descoperă o a cincea ieşire din Fuhrerbunker-ul lui Hitler, necunoscută anterior, şi încep să investigheze zonele care ar fi putut fi folosite pentru părăsirea Berlinului. Între timp, Tim Kennedy şi arheologul istoric Alasdair Brooks, se întâlnesc cu Daniel Schavelzon la misteriosul adăpost nazist din Misiones, Argentina. Pe parcursul serialului, anchetatorii urmăresc ponturile furnizate de baza de date high-tech cu documentele declasificate din Germania, Danemarca, Spania, Maroc, Argentina şi Chile, descoperind martori-cheie şi informaţii despre cel de-al patrulea Reich, la ani întregi după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

pe urmele lui hitler 2   tim kennedy1 jpg jpeg