Secretele din Alcatraz, dezvlăluite la History channel jpeg

Secretele din Alcatraz, dezvlăluite la History channel

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 15 martie 2016

Bucureşti, 15 martie 2016– În această lună, HISTORY™, canalul factual numărul 1 din România¹, va difuza două documentare care reveleazămisterele legendarei închisori Alcatraz. Sâmbătă, 26 martie, şi duminică, 27 martie, “Adevărul despre Alcatraz” şi“Legendele din Alcatraz” vor examina miturile ţesute în jurul acestui penitenciar.

Pe 26 martie, la 21:00, documentarul “Adevărul despre Alcatraz”merge pe urmele lui John Anglin, Clarence Anglin şi Frank Morris, cei care auevadat în 1962 din cea mai dură închisoare pecare America a conceput-o vreodată-Alcatraz. Trupurilelor nu au fost găsite şi astfel au fost declaraţi morţi. Acum, dupămai mult de 50 de ani, familia fraţilor Anglin dezvăluie noidovezi şi secrete care ar putea ajuta la elucidarea cazului.HISTORY urmăreşte familia în timp ce cooperează cuun poliţist pensionat, obsedat de acest caz de câtevadecenii. Împreună, ei vor merge mai departe ca niciodată, pentru a elucida misterele Alcatrazului.

Documentarul“Legendele din Alcatraz”va fi difuzat în ziua următoare, la ora 21:00. Această producţie de o oră sondează secretele din Alcatraz, explicând imaginea legendară imprimată în psihicul colectiv american prin interviuri inedite şi revelatoare, cu oameni care cunosc adevărata poveste a Alcatrazului. HISTORY examinează miturile care înconjoară această insulă şi motivele pentru care era considerată cel mai dur penitenciar de maximă securitate. De asemenea, documentarul cercetează şi celebra evadare din 1962, care rămâne, chiar şi 54 de ani mai târziu, una dintre cele mai mari enigme ale Americii.

Astfel, telespectatorii pasionaţi de mistere se vor putea bucura de un weekend palpitant (26-27 martie), prin intermediul celor două documentare captivante.