Se deschide stagiunea de vară la Teatrul În Culise jpeg

Se deschide stagiunea de vară la Teatrul În Culise

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 13 iunie 2016

Atunci când majoritatea teatrelor își închid ușile din cauza vremii frumoase de afară, Teatrul În Culise alege să le țină larg deschise pe toată perioada sezonului cald, oferind în fiecare seara concedii pentru creier bucureștenilor iubitori de teatru. Începând cu 13 iunie, atât mansarda, cât și terasa clubului La Scena vor fi animate de cele mai bune producții de anul acesta.

Sunt cinci ani de când În Culise încalcă o regulă a teatrelor și nu își ia vacanță pe timpul verii, ci lansează o stagiune de vară în cadrul căreia spectacolele se joacă la răcoarea aerului condiționat, fiind continuate cu seri relaxante pe terasa din centrul orașului – un loc iubit de artiștii din București, La Scena se află foarte aproape de centru, la intersecția a două străzi cu poveste:Calea Călărașilor (nr. 55) cu Str. Mântuleasa.

Ce se joacă? În cadrul programului lejer de vară sunt incluse cele mai noi titluri ale stagiunii Teatrului În Culise, veritabile comedii și spectacole care abordează subiecte de actualitate:Dragoste în patru tablouri, The Blue Room, Scrisori către Rita:The Show, Cum se duce totul dracu‘?, Orchestra Titanic, Clinica Sinucigașilor, Black Friday Love, LUV – menage a trois, Un bărbat și mai multe femei, Povești despre tine, Qui est Mohamed? (producție a Teatrului Arca). De asemenea, serile de vineri vor fi mai amuzante datorită show-ului de stand up comedy susținut de actorii Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Florin Frățilă și Alexandru Banciu, iar în zilele de luni ale săptămânii intrarea va fi liberă la spectacolele cursurilor de actorie TeenMedia Academy – Audiția, Mașinăria Cehov sau Omul cu o singură aripă.  

Există teatru și pe timp de vară! Stagiunea de vară este deschisă pe Calea Călarașilor nr. 55 – rezervări 0735 026 762, programul complet poate fi găsit pe www.inculise.ro.