Recomandare de documentar: Istoria lumii cu Andrew Marr jpeg

Recomandare de documentar: Istoria lumii cu Andrew Marr

București, 13octombrie 2014:BBC Knowledgeva difuza, începând de miercuri, 15 octombrie, de la ora 23:00, seria documentară Istoria Lumii cu Andrew Marr, prezentând schimbările, conflictele și realizărilecare au conturat istoria umanității timp de 70 000 de ani.

Primul episod din cele opt ale seriei documentare începe printr-o călătorie în timp, pe întreg globul, Andrew Marrprezentând modul în care forțele naturii și ingeniozitatea minții umane au transformat și au definit omenirea, așa cum o știm în prezent. De la începutul civilizației în Africa, Marrurmărește povestea strămoșilor nomazi și ocuparea de către aceștia a teritoriilor din întreaga lume, dezvăluind primele semne ale civilizației de pe teritoriul european – amprentele de pe pereții peșterilor ce datează de mai bine de 30 000 de ani.

Seria documentară Istoria Lumii cu Andrew Marrprezintă lupta primelor civilizații cu forțele naturii, precum și similitudinile care există între viața cotidiană din Egiptul antic și poveștile dramatice din prezent, de pe micile ecrane. Toate acestea conturează o poveste despre oameni, despre adarptare si despre eforturile lor neîncetate pentru supraviețuire.

Cu ajutorul imaginilor spectaculoase și al reconstruirilor dramatice, seria documentară reușește să recreeze înfiecare episod atmosfera lumilor pierdute de-a lungul timpului. Sunt prezentate evenimente istorice,   momente de decizie și întrebări care, la acel moment, au schimbat cursul istoriei. Incluzând scene din locuri incredibile, precum Valea Regilor și geoglifele din deșertul Nazca, Istoria Lumii cu Andrew Marraduce în prim-plan experiențele care au contribuit la formarea civilizației umane.

Despre BBC Knowledge.BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficţiune şi divertisment ştiinţific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe:de la natură şi ştiinţă până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noştri, animăm discuţiile şi conversaţiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.