Pentru cei care iubesc istoria picturii, cu Pictorul Fericit au șansa de a picta tablouri celebre jpeg

Pentru cei care iubesc istoria picturii, cu Pictorul Fericit au șansa de a picta tablouri celebre

Autor: advertorial

Istoria este ╚Ötiin╚Ťa care studiaz─â evolu╚Ťia noastr─â, a omenirii din cele mai vechi timpuri p├ón─â ├«n prezent. ├Äns─â, aceasta nu se limiteaz─â doar la acele evenimente politice, precum r─âzboaiele ╚Öi b─ât─âliile, ci se refer─â ╚Öi la aspectele sociale, economice ╚Öi cele culturale precum uneltele, crea╚Ťiile artistice, credin╚Ťele religioase ╚Öi multe altele.

Mul╚Ťi dintre oameni sunt fascina╚Ťi de istorie pentru c─â au o dorin╚Ť─â uimitoare de a descoperi pas cu pas ceea ce s-a ├«nt├ómplat ├«n urm─â cu secole ╚Öi milenii ├«ntregi. 

Multe evenimente de asemenea sau chiar personaje se transpun prin acele picturi celebre pe care multe persoane le privesc ╚Öi ╚Öi-ar dori s─â le aib─â ├«n casa lor. 

Iar pentru cei care iubesc arta ├«ntr-un mod des─âv├ór╚Öit ╚Öi ├«╚Öi doresc s─â creeze chiar ei astfel de tablouri ├«ns─â, nu au talent, pot opta pentru picturile pe numere de la Pictorul Fericit. Sunt reg─âsite aici sute de produse in stoc de unde iubitorii de istorie ╚Öi art─â pot alege ceea ce le place. 

Ce g─âsim la rubrica de tablouri celebre pe site-ul pictorulfericit.ro

pictura celebra pe numere pictorul fericit jpeg jpeg

    ÔÇó Mona Lisa (Monna Lisa) - Se cunoa╚Öte faptul c─â Mona Lisa sau Gioconda este unul dintre cele mai cunoscute tablouri din lume, fiind admirat de o mul╚Ťime de oameni la Muzeul Luvru din Fran╚Ťa. Este crea╚Ťia lui Leonardo da Vinci, care ╚Öi el la r├óndul s─âu este cunoscut ca fiind un geniu renascentist faimos. Putem spune c─â istoria despre Mona Lisa este ╚Öi acum un mister, ├«ns─â se speculeaz─â faptul c─â ea ar fi fost o iubit─â necunoscut─â a pictorului, pe care el a iubit-o foarte mult. Alte voci spun c─â ar fi vorba chiar despre mama pictorului italian. 

    ÔÇó Napoleon Bonaparte (Napoleon Crossing the Alps) - Cunoscut ╚Öi sub numele de Napoleon I, acesta a fost un lider militar francez care a cucerit ├«n secolul al XIX-lea cea mai mare parte a Europei. Abilitatea lui de a folosi tactici de lupt─â, arme ╚Öi tehnologie era aproape unic─â. Fiind un lider politic cu putere, ac╚Ťiunile lui Napoleon Bonaparte au influen╚Ťat puternic politica european─â de la acea vreme. Tabloul original a fost pictat de Jacques-Louis David, unul dintre cei mai influen╚Ťi pictori ai stilului Neoclasic.

    ÔÇó Terrace at Night (Caf├ę Terrace at Night) - o pictur─â realizat─â de pictorul olandez Van Gogh, este expus─â la Kr├Âller-M├╝ller Museum din Otterlo. Pentru c─â a devenit foarte celebr─â, cafeneaua care se numea pe atunci ÔÇťTerrasseÔÇŁ, a fost renumit─â "Caf├ę van Gogh".

Sunt doar c├óteva dintre celebrele tablouri pe care sunt reg─âsite pe site-ul Pictorul Fericit. Iar pentru cei care sunt pasiona╚Ťi de credin╚Ťele religioase sau cei care picteaza tablouri pe numere cu icoane, se pot inspira tot de pe acest site, dedicat picturii pe numere.

Sunt u╚Öor de realizat, urm─ârind doar c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli, cu ajutorul ustensilelor care vin la pachet cu pictura comandat─â. Toate detaliile cu privire la pa╚Öi, c├ót ╚Öi gama de produse pot fi g─âsite pe pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540