Pentru cei care iubesc istoria picturii, cu Pictorul Fericit au șansa de a picta tablouri celebre jpeg

Pentru cei care iubesc istoria picturii, cu Pictorul Fericit au șansa de a picta tablouri celebre

Autor: advertorial
🗓️ 20 octombrie 2021

Istoria este știința care studiază evoluția noastră, a omenirii din cele mai vechi timpuri până în prezent. Însă, aceasta nu se limitează doar la acele evenimente politice, precum războaiele și bătăliile, ci se referă și la aspectele sociale, economice și cele culturale precum uneltele, creațiile artistice, credințele religioase și multe altele.

Mulți dintre oameni sunt fascinați de istorie pentru că au o dorință uimitoare de a descoperi pas cu pas ceea ce s-a întâmplat în urmă cu secole și milenii întregi. 

Multe evenimente de asemenea sau chiar personaje se transpun prin acele picturi celebre pe care multe persoane le privesc și și-ar dori să le aibă în casa lor. 

Iar pentru cei care iubesc arta într-un mod desăvârșit și își doresc să creeze chiar ei astfel de tablouri însă, nu au talent, pot opta pentru picturile pe numere de la Pictorul Fericit. Sunt regăsite aici sute de produse in stoc de unde iubitorii de istorie și artă pot alege ceea ce le place. 

Ce găsim la rubrica de tablouri celebre pe site-ul pictorulfericit.ro

pictura celebra pe numere pictorul fericit jpeg jpeg

    • Mona Lisa (Monna Lisa) - Se cunoaște faptul că Mona Lisa sau Gioconda este unul dintre cele mai cunoscute tablouri din lume, fiind admirat de o mulțime de oameni la Muzeul Luvru din Franța. Este creația lui Leonardo da Vinci, care și el la rândul său este cunoscut ca fiind un geniu renascentist faimos. Putem spune că istoria despre Mona Lisa este și acum un mister, însă se speculează faptul că ea ar fi fost o iubită necunoscută a pictorului, pe care el a iubit-o foarte mult. Alte voci spun că ar fi vorba chiar despre mama pictorului italian. 

    • Napoleon Bonaparte (Napoleon Crossing the Alps) - Cunoscut și sub numele de Napoleon I, acesta a fost un lider militar francez care a cucerit în secolul al XIX-lea cea mai mare parte a Europei. Abilitatea lui de a folosi tactici de luptă, arme și tehnologie era aproape unică. Fiind un lider politic cu putere, acțiunile lui Napoleon Bonaparte au influențat puternic politica europeană de la acea vreme. Tabloul original a fost pictat de Jacques-Louis David, unul dintre cei mai influenți pictori ai stilului Neoclasic.

    • Terrace at Night (Café Terrace at Night) - o pictură realizată de pictorul olandez Van Gogh, este expusă la Kröller-Müller Museum din Otterlo. Pentru că a devenit foarte celebră, cafeneaua care se numea pe atunci “Terrasse”, a fost renumită "Café van Gogh".

Sunt doar câteva dintre celebrele tablouri pe care sunt regăsite pe site-ul Pictorul Fericit. Iar pentru cei care sunt pasionați de credințele religioase sau cei care picteaza tablouri pe numere cu icoane, se pot inspira tot de pe acest site, dedicat picturii pe numere.

Sunt ușor de realizat, urmărind doar câțiva pași simpli, cu ajutorul ustensilelor care vin la pachet cu pictura comandată. Toate detaliile cu privire la pași, cât și gama de produse pot fi găsite pe pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540