361667237 676916211149021 6364643681487021312 n jpg

Olimpiada de benzi desenate – ediția a IV-a, expoziție outdoor la Casa Filipescu Cesianu

„Jocurile Olimpice în antichitate” a fost tema celei de-a IV-a ediții a Olimpiadei de Benzi Desenate, concurs unic la nivel național și mondial, o modalitate de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceal.

Olimpiada de Benzi Desenate se desfășoară sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Academiei Olimpice Române și sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, informează un comunicat al Casei Filipescu Cesianu.

Ediția a IV-a a Olimpiadei BD - inițiată de autorul și profesorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu - a avut un succes deosebit în rândurile elevilor de liceu din toate colțurile țării, aceștia trimițând în concurs un număr mare de lucrări, un record la categoria lor de vârstă.

Expoziția outdoor cu lucrările câștigătorilor este deschisă publicului începând de astăzi, iar lucrările pot fi văzute de toți trecătorii de pe Calea Victoriei, pe întreg parcursul lunii august, la Casa Filipescu Cesianu.

Olimpiada de benzi desenate – ediția a IV-a, expoziție outdoor la Casa Filipescu Cesianu

După vizualizarea a peste 2000 de benzi desenate primite din toată țara, juriul a deliberat, a ales câștigătorii și mențiunile, rezultând un catalog cu 161 de pagini cu lucrările câștigatoare și mențiunile Olimpiadei de Benzi Desenate, ediția a IV-a. Catalogul poate fi văzut accesând acest link.