Muzeul Național de Artă al României va oferi tururi virtuale jpeg

Muzeul Național de Artă al României va oferi tururi virtuale

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 13 ianuarie 2014

Muzeul Național de Artă al României va pune la dispoziția vizitatorilor tururi virtuale, așa cum există în marile muzee ale lumii. Pasionații de artă vor putea vedea de acasă cele mai importante opere de artă prezente în galeriile muzeului.

Vor fi tururi virtuale cum există şi în alte muzee din străinătate şi din România. Practic, fiecare sală din galeriile permanente şi din muzeele satelit-Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Zambaccian şi Muzeul Theodor Pallady-va putea fi văzută virtual şi cu detalii pe anumite lucrări. Lucrările se măresc la mouseover, sunt vizibile şi etichetele, deci pot fi identificate, au declarat reprezentanții instituției pentru Mediafax.

În cadrul Muzeului Național de Artă al României sunt prezente trei galerii de artă și o galerie de istorie regală. Cele trei galerii de artă sunt:Galeria de Artă Europeană, Galeria de Artă Veche Românească şi Galeria de Artă Românească Modernă.

Tururile virtuale vor fi disponibile cel mai probabil începând cu luna februarie pe site-ul muzeului:http://www.mnar.arts.ro/.