Lungul drum c─âtre inima reginei jpeg

Lungul drum c─âtre inima reginei

­čôü Recomand─âri de film
­čŚô´ŞĆ 22 februarie 2019

Este ├«nceputul secolului al XVIII-lea, iar Anglia se afl─â ├«n r─âzboi cu Fran┼úa. Totu┼či, declinul personal al fragilei Regine Anna nu are at├ót de mult─â leg─âtur─â cu du┼čmanul de pe front, c├ót cu rivalitatea dintre omul ei de ├«ncredere, Sarah Churchill ┼či nou-sosita la Curte, Abigail Hill. ├Än final, pe cine va alege regina: pe cea care i-a c├ó┼čtigat ├«ncrederea sau pe cea care i-a c├ó┼čtigat inima?

Despre Regina Anna ar trebui s─â se ┼čtie, ├«n primul r├ónd, faptul c─â sub domnia ei s-a realizat, ├«n 1707, unirea dintre Anglia ┼či Sco┼úia. A┼čadar, ea a fost primul suveran al Marii Britanii, continu├ónd s─â fie ┼či regin─â a Irlandei. Via┼úa ei a fost una tumultoas─â ┼či, mai ales, pus─â mereu sub presiunea aducerii pe lume a unui mo┼čtenitor ÔÇô acest lucru nu s-a ├«nt├ómplat, Anna fiind ultima regin─â a Casei Stuart.

inter jpeg jpeg

Cunoscut─â drept una dintre cele mai influente persoane din acea vreme, Sarah Churchill, duces─â de Marlborough era confidenta Reginei, ├«n timp ea devenind omul din spatele tronului. Rela┼úia ei apropiat─â cu Regina ├«ncepe s─â sc├ór┼ú├óie ├«n momentul c├ónd apare Abigail, veri┼čoara mult mai t├ón─âr─â a Sarahei. Noul triunghi r─âm├óne p├ón─â la final ├«n centrul aten┼úiei, cu tot ce poate fi mai ofertant: dram─â, pasiune ┼či comedie.

Favorita este un film despre femei, cu femei, din interiorul boudoirului, care le are ├«n rolurile principale pe Olivia Colman, Emma Stone ┼či Rachel Weisz . Nu at├ót despre intrigi, c├ót despre femeia de la Curtea Regal─â a Marii Britanii. A┼čadar, din 22 februarie, ave┼úi ocazia s─â vede┼úi o pelicul─â de Oscar, c─âci Favorita are nu mai pu┼úin de 10 nominaliz─âri la Premiile Academiei din acest an.