Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show png

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Autor: Redac╚Ťia

Una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului rom├ónesc, Luiza Zan, al─âturi de membrii forma╚Ťiei Ploie╚Öti Jazz Trio vor concerta vineri, 27 septembrie, de la ora 18:30, la Karpatia Horse Show, pe scena din fa╚Ťa Palatului Micul Trianon din Flore╚Öti, Prahova.

Prima zi la Karpatia Horse Show este consacrat─â elegantei probe de Dresaj ecvestru la care vor participa cai ╚Öi c─âl─âre╚Ťi din numeroase ╚Ť─âri, evolu├ónd aici pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Suple╚Ťea dinamic─â, precizia ╚Öi distinc╚Ťia prin care sunt realizate progresiile de dresaj vor face din aceast─â zi una memorabil─â - cu at├ót mai mult cu c├ót se va ├«ncheia cu un concert de excep╚Ťie sus╚Ťinut de patru arti╚Öti de v├órf ai scenei de jazz din Rom├ónia. Din trio fac parte reputa╚Ťii muzicieni: Sorin Zlat ÔÇô pian, R─âzvan Cojanu ÔÇô contrabas ╚Öi Lauren╚Ťiu ╚śtefan ÔÇô percu╚Ťie ╚Öi ├«mpreun─â vor oferi publicului un concert special care va cuprinde o selec╚Ťie dintre cele mai ├«ndr─âgite standarde jazz interpretate ├«n manier─â proprie, dar ╚Öi compozi╚Ťii originale.  


Luiza Zan jpg jpeg

Stilul abordat de arti╚Öti este cool jazz, latin, post-bop ╚Öi clasic, iar, prin aceast─â fuziune de stiluri, redat─â cu mult─â prospe╚Ťime, trio-ul s-a remarcat pe scenele consacrate at├ót din ╚Ťar─â, c├ót ╚Öi din str─âin─âtate.

Surprizele zilei de vineri nu sunt doar acestea, fiindc─â pe arena secundar─â vor avea loc demonstra╚Ťii spectaculoase de working equitation, programul zilei dovedind cu acest prilej leg─âturi intuitive ├«ntre jazz ╚Öi echita╚Ťie, remarc├óndu-se libertatea ╚Öi creativitatea abord─ârii fiec─ârei ÔÇ×disciplineÔÇŁ. ╚śi, pe tot cuprinsul zilei, cei mici ╚Öi cei mari se pot bucura de o zi de picnic, participare la ateliere creative, tir cu arcul ╚Öi numeroase alte surprize. Am─ânunte despre programul zilei, ├«n r├óndurile de mai jos ╚Öi pe karpatiahorse.ro

Accesul la eveniment este inclus ├«n pre╚Ťul biletului la Karpatia Horse Show valabil pentru ziua de vineri, 27 septembrie, sau prin abonamentele de trei zile achizi╚Ťionate ├«n avans. Biletele cu pre╚Ťuri reduse sunt disponibile pe Bilete.ro la aceast─â adres─â: http://bit.ly/Karpatia2019


Ploiesti Jazz Trio png png

O parte din fondurile str├ónse prin v├ónzarea biletelor la eveniment vor fi direc╚Ťionate c─âtre consolidarea Domeniului ╚Öi a Palatului Micul Trianon care necesit─â interven╚Ťii imediate de restaurare. Concertul este organizat de Funda╚Ťia Domeniul Cantacuzino din Flore╚Öti ├«n parteneriat cu Filarmonica din Ploie╚Öti ÔÇ×Paul ConstantinescuÔÇŁ. 

Programul zilei de vineri la Karpatia Horse Show 

Arena principal─â: 

13:30 Dresaj. Concurs Complet Na╚Ťional - Novici
15:00 Dresaj. Concurs Complet International ÔÇô CCI 1*/2*/3*
17.30 Dresaj. Concurs Complet International ÔÇô CCI 4* ÔÇô Calificativ JO TOKYO 2020

Scena din fa╚Ťa Palatului Micul Trianon

18:30 Concert Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio

Arena secundar─â:

10:00 Dresaj. Concurs Complet Na╚Ťional ÔÇô Prenovici (teren de ├«nc─âlzire)
13:00 Dresaj Working Equitation ÔÇô Copii, Prenovici, Novici, Elementar, Mediu

Despre Karpatia Horse Show 2019

Karpatia Horse Show deschide drumul c─âtre Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Spectacolul unic al echita╚Ťiei de top mondial revine pentru a VI-a Edi╚Ťie la Domeniul Cantacuzino de la Flore╚Öti. Karpatia Horse Show, Edi╚Ťia a VI-a, singurul eveniment ecvestru de acest nivel din Rom├ónia, va avea loc anul acesta ├«n perioada 27 ÔÇô 29 septembrie, g─âzduind un Concurs Complet Interna╚Ťional de 4*, reprezent├ónd o nou─â premier─â pentru sportul rom├ónesc. Cai ╚Öi c─âl─âre╚Ťi din toat─â lumea vor reveni la Flore╚Öti pentru un eveniment sportiv unic ├«n Europa de Sud-Est care le va aduce punctaje valoroase pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Domeniul Cantacuzino de la Flore╚Öti, Prahova, va fi din nou gazda spectacolului unic al echita╚Ťiei de top mondial, unde elegan╚Ťa ╚Öi performan╚Ťa sportiv─â se vor ├«mpleti ╚Öi de aceast─â dat─â cu prestigiul istoric, d├ónd tonul general al celor trei zile petrecute ├«n aer liber al─âturi de cai.

Evenimentul invit─â la o evadare complet─â din cotidian pentru prieteni ╚Öi ├«ntreaga familie, la doar o or─â distan╚Ť─â de Bucure╚Öti ╚Öi Bra╚Öov. Palatul Micul Trianon, monument istoric cu o semnifica╚Ťie aparte, va str─âjui Concursul Complet de echita╚Ťie care reune╚Öte trei ramuri ale sportului ecvestru: dresaj, cross-country ╚Öi s─ârituri peste obstacole, fiec─âreia fiindu-i consacrat─â o zi. De altfel, parcul Domeniului, fondat de Gheorghe Grigore Cantacuzino, care se ├«ntinde pe o suprafa╚Ť─â vast─â de 130 de hectare, a fost conceput s─â cuprind─â inclusiv un peisaj adaptat plimb─ârilor c─âlare.

Originea probei complete de c─âl─ârie se reg─âse╚Öte ├«n concursurile la care participau ├«n trecut descenden╚Ťi ai marilor familii nobiliare ╚Öi ofi╚Ťeri de cavalerie, demonstr├ónd abilit─â╚Ťile excep╚Ťionale ale cailor.

La Karpatia Horse Show, publicul este invitat s─â ia parte la unul dintre cele mai a╚Öteptate evenimente dedicate calului din Rom├ónia, desf─â╚Öur├óndu-se anual, asemeni evenimentelor de ╚Ťinut─â care au loc ├«n ╚Ť─ârile cu tradi╚Ťie ne├«ntrerupt─â din istoria acestui sport.

Karpatia Horse Show ├«nseamn─â trei zile fantastice ├«n compania cailor ╚Öi zeci de z├ómbete de uimire, ├«nseamn─â spectacolul complet al performan╚Ťei sportive ÔÇô dresaj, cross country, s─ârituri peste obstacole -, ├«nt├ólnirea cu mari mae╚Ötri din atelaje, demonstra╚Ťii de working equitation, plimb─âri ├«n natur─â cu o mul╚Ťime de activit─â╚Ťi pentru prieteni ╚Öi ├«ntreaga familie, cu timp pentru deta╚Öare ╚Öi relaxare pe unul dintre cele mai frumoase domenii nobiliare din Rom├ónia.

Evenimentul promoveaz─â apartenen╚Ťa la un set de valori ╚Öi un lifestyle inspirat de noble╚Ťea cailor, bucuria de a fi la promenad─â ╚Öi de a redescoperi o parte semnificativ─â a istoriei ╚Öi patrimoniului Rom├óniei prin vizitarea Domeniului Cantacuzino de la Flore╚Öti.