├Änscrie te ├«n tab─âra de crea╚Ťie ╚Öi branding personal Create through Art Out jpeg

├Änscrie-te ├«n tab─âra de crea╚Ťie ╚Öi branding personal Create through Art Out

├Änceputul lunii august aduce ├«n prim plan un proiect marca Art Out:Create (through) ART Out, o tab─âr─â de crea╚Ťie special conceput─â pentru a dezvolta ingeniozitatea ╚Öi spiritul artistic ╚Öi pentru a ar─âta c─â putem g├óndi ├«n culori. Este vorba de un proiect unic la nivel na╚Ťional ce va avea loc ├«n perioada 3-8 august 2015 la Bra╚Öov, ├«ntr-un cadru pitoresc, situat foarte aproape de monumente istorice, dar ╚Öi de frumuse╚Ťea mun╚Ťilor ╚Öi a p─âdurilor, invit├ónd astfel la visare ╚Öi relaxare. 

Proiectul apare ca o necesitate a scenei cultural-artistice de a oferi programe de formare ╚Öi dezvoltare personal─â ╚Öi profesional─â pentru to╚Ťi cei care doresc s─â-╚Öi dezvolte g├óndirea creativ─â ╚Öi care vor s─â afle cum se pot promova eficient pentru a-╚Öi atinge obiectivele. 

Dup─â succesul ├«nregistrat la cea de-a doua edi╚Ťie a Galei Art Out (martie 2015, Teatrul Na╚Ťional Bucure╚Öti), Art Out continu─â prin a oferi formule inedite de petrecere a timpului liber, organiz├ónd ├«n cadrul taberei traininguri esen╚Ťiale de personal branding, workshop-uri de desen, pictur─â ╚Öi conferin╚Ťe motivationale.

Tab─âra de crea╚Ťie ╚Öi branding personal marca Art Out este un eveniment cultural cu totul inedit pentru scena rom├óneasc─â actual─â, fiind ├«mbinarea perfect─â dintre cursurile practice de personal branding ╚Öi atelierele boeme de pictur─â, c─ârora li se vor al─âtura ╚Öi activit─â╚Ťi de teambuilding. 

Cei mai activi arti╚Öti plastici rom├óni contemporani ╚Öi cei mai creativi speciali╚Öti ├«n comunicare, al─âturi de personalit─â╚Ťi din mediul de afaceri vor ├«mp─ârt─â╚Öi participan╚Ťilor din experien╚Ťa lor profesional─â ╚Öi personal─â ├«n cadrul atelierelor Create (through) Art Out.

Invit─âm ├«n tab─âra Create through Art Out pe to╚Ťi aceia care doresc s─â se bucure de oportunitatea de a-╚Öi dezvolta creativitatea ╚Öi de a se cunoa╚Öte mai bine. Este cadrul ideal pentru  a lega noi prietenii ╚Öi pentru a cunoa╚Öte profesioni╚Öti ai industriilor creative ├«ntr-un mediu confortabil, de vacan╚Ť─â, de vis.

Astfel, timp de ╚Öase zile, participan╚Ťii vor putea s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile artistice ╚Öi de comunicare, ├«nv─â╚Ť├ónd de la cei mai buni oameni din domeniu ╚Öi devenind ╚Öi ei profesioni╚Öti. Tab─âra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvolt─âm social ╚Öi personal, facem schimb de experien╚Ť─â ╚Öi, cel mai important, acumul─âm amintiri frumoase al─âturi de oameni minuna╚Ťi. 

Detalii despre programul evenimentului ╚Öi despre modalit─â╚Ťile de ├«nscriere aflati de pe site-ul evenimentului:www.tabaracreatie.artout.ro.

Mul╚Ťumiri celor care au f─âcut posibil acest eveniment!

Echipa de proiect

Manager de proiect:Ligia Niculae

Manager artistic:Cezara Miclea

Consultanti:Laura Lucia Mihalca, Cosmina Simona Mihalca, Alexandru G─âvan

Responsabil comunicare:Raluca Teodorescu

Asistent marketing:Bianca Iulia Constantin

Copywriter:Bianca Silitra

Gazda:Hotel Astra

Eveniment organizat cu sprijinul lui Mihai Moldoveanu.

Partener cultural:Galeria Salonul Impresionan╚Ťilor

Partener strategic:Fundatia Pre╚Ťuieste Clipa

Art Out este o revist─â de art─â, arhitectur─â, patrimoniu ┼či restaurare:www.artout.ro.

Excelent organizator de evenimente ┼či promotor cultural de excep┼úie, Art Out s-a remarcat de-a lungul timpului pentru calitatea evenimentelor organizate, pentru creativitatea cu care abordeaz─â ╚Öi creeaz─â concepte ╚Öi pentru crearea unui mediu ├«n care implicarea, prietenia ╚Öi ini╚Ťiativa sunt elementele definitorii. Deschiz─âtor de drumuri, Art Out ├«ncurajeaz─â pe cei care simt ╚Öi tr─âiesc prin art─â ╚Öi ├«i dezvolt─â prin valorificarea iscusin╚Ťei pensulei, a peni╚Ťei ╚Öi a tastaturii. 

afisa3 web jpg jpeg