Începe Maratonul Teatrului Independent jpeg

Începe Maratonul Teatrului Independent

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 4 septembrie 2012

Bucharest Fringe-Maratonul Teatrului Independent, aflat la a doua ediţie, se va desfăşura în Capitală între 10 şi 16 septembrie.

43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău, o selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru, vor fi prezentae la în Capitală în cadrul Maratonului Teatrului Independent. Evenimentul vine în continuarea Festivalului de Teatru Independent „Undercloud" aflat în desfăşurare până pe data de 13 septembrie la Clubul Ţăranului Român.

Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc:Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie-Sala Nouă, Teatrul Arca de la La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.Câştigătorii acestei ediţii a Maratonului Teatrului Independent vor fi hotărâţi de public, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Biletele pot fi procurate de la teatrele organizatoare. Informaţii despre programul evenimentului pot fi găsite pe site-ul http://teatrul.ro/.

sursa:adevarul.ro