Ia parte la experien╚Ťe idilice la Transylvania Horse Show 2017!  jpeg

Ia parte la experien╚Ťe idilice la Transylvania Horse Show 2017!

Autor: Redac╚Ťia

16-18 iunie se anun╚Ť─â a fi unul dintre cele mai frumoase weekend-uri, ce pot fi petrecute ├«n Transilvania al─âturi de familie ├«n mijlocul unui peisaj pitoresc. La Prod, la 16 kilometri de Sigh╚Öoara, ├«n comuna Hoghilag, se desf─â╚Öoar─â cea de-a ╚Öaptea edi╚Ťie a Transylvania Horse Show, votat pentru a cincea oar─â ├«n ultimii 6 ani cea mai popular─â competi╚Ťie ecvestr─â universitar─â din ├«ntreaga lume.

├Än cadrul evenimentului, organizatorii au preg─âtit o serie de activit─â╚Ťi noi de agrement ╚Öi explorare a naturii: o zon─â extins─â de agrement cu cai ╚Öi ponei pentru cei mici, drume╚Ťii; un aventura park amenajat cu teren de volei, tras cu arcul, tir cu pu╚Öca airsoft; ateliere creative de p─âl─ârii de cowboy, pictur─â pe ap─â, potcoave din lemn, puzzle-uri cu cai; yoga ├«n aer liber pentru copii; atelier despre p─âs─ârile din zona Transilvaniei, plus o zon─â ampl─â de obiecte hand-made, bun─ât─â╚Ťi locale ╚Öi un spa╚Ťiu nou dedicat vegetarienilor.

61 jpg jpeg

├Än premier─â pentru aceast─â edi╚Ťie, ├«mpreun─â cu Colinele Transilvaniei se vor organiza multiple activit─â╚Ťi conexe evenimentului pentru a contura un program de weekend inedit, ├«n ├«mprejurimile Sighi╚Öoarei. De la excursii cu bicicleta ├«nspre eveniment ╚Öi de la eveniment spre obiective din zon─â (biserici fortificate), cine ├«n localuri din top din ├«mprejurimile Sighi╚Öoarei, caz─âri recomandate, ce faciliteaz─â acces la eveniment prin abonamente la pre╚Ť redus ╚Öi multe altele.

Una dintre atrac╚Ťiile evenimentului va fi demonstra╚Ťia de acroba╚Ťii ecvestre sus╚Ťinuta de c─âl─âre╚Ťii Cross-Country Farm.  

63 jpg jpeg

Vizitatorii pot afla de pe pagina de Facebook a evenimentului care sunt cele mai frumoase caz─âri din zon─â ╚Öi se pot ├«nscrie de pe acum la tururi nocturne ghidate, prin cetatea medeieval─â a Sighi╚Öoarei.

95 de c─âl─âre╚Ťi din 15 ╚Ť─âri s-au ├«nscris la Transylvania Horse Show 2017

Transylvania Horse Show este unul dintre cele mai ├«ndr─âgite evenimente universitare din lume. Participan╚Ťi din Marea Britanie, S.U.A., Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elve╚Ťia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania, Estonia s-au ├«nscris cu dou─â luni ├«nainte de ├«nceperea evenimentului la Concursul Interna┼úional Universitar - Cupa Na┼úiunilor.

Ca ├«n fiecare an, Transylvania Horse Show va g─âzdui dou─â tipuri de competi┼úii oficiale: Cupa Rom├óniei la prob─â complet─â (cu probele de dresaj, obstacole ╚Öi cross country- obstacole naturale pe teren variat) categoria Novici ╚Öi Prenovici, organizat─â ├«n colaborare cu Federa╚Ťia Ecvestr─â Rom├ón─â (FER) ┼či Concursul Interna┼úional Universitar - Cupa Na┼úiunilor pentru Studen┼úi, organizat ├«n colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

037A0518 jpg jpeg

G├óndit ca un show, evenimentul a reu╚Öit s─â aduc─â ├«n aten╚Ťia publicului larg echita┼úia ca sport profesionist ┼či amator. Edi╚Ťia de anul trecut a reunit peste cinci mii de spectatori, adul╚Ťi ╚Öi copii, veni╚Ťi s─â vad─â competi╚Ťiile ecvestre, demonstra╚Ťiile de acroba╚Ťie ecvestr─â, dresajul cu cai frizieni ╚Öi s─â participe la activit─â╚Ťi multi-culturale.

Mai multe detalii despre Transylvania Horse Show pe www.horseshow.ro și pe www.facebook.com/horseshow.ro.

Intr─â pe bilete.ro pentru reduceri de p├ón─â la 35% pentru abonamentele achizi╚Ťionate ├«n avans.

Abonamente ╚Öi bilete achizi╚Ťionate p├ón─â la data de 16 Iunie 2017.

Abonamente 17- 18 Iunie ÔÇô adul╚Ťi ÔÇô 20 lei, adult + 1 copil ÔÇô 25 lei, adult + 2 copii ÔÇô 30 lei.

Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie) ÔÇô 15 lei, adult + 1 copil ÔÇô 20 lei, adult + 2 copii - 25 lei.

Dup─â data de 17 Iunie 2017 biletele se pot achizi╚Ťiona doar de la fa╚Ťa locului.

Abonamente 17 - 18 Iunie ÔÇô adulti - 25 lei, adult + 1 copil - 40 lei, adult + 2 copii - 45 lei.

Bilet pentru o zi (17 sau 18 iunie) ÔÇô adulti ÔÇô 20 lei, Copii ÔÇô 10 lei.

AFIS THS Web jpg jpeg