HISTORY va transmite premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie jpeg

HISTORY va transmite premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie

📁 Recomandări de film
🗓️ 26 septembrie 2013

A+E Networks UK a confirmat premiera “Vikingii”, pe 21 octombrie, la HISTORY®-televiziunea numărul 1 pe nişa de documentare din România. Episoadele acestui serial de mare succes în SUA vor fi difuzate în fiecare luni, la ora 22:00.

Datorită asemănării sale cu Ragnar, personajul principal din “Vikingii”, dar şi pentru că este un mare fan al serialului, Cosmin Tudoran(ex-Ca$$a Loco) a decis să adopte o nouă tunsoare în stil viking. Iniţial, le-a cerut părerea prietenilor săi de pe Facebook şi i-a provocat să dea like unei imagini cu Ragnar, în cazul în care ar vrea să se tundă exact ca el. Imediat a adunat un număr mare de like-uri, care l-a convins să facă această schimbare. Pentru a completa experienţa, Cosmin Tudoran a luat hotărârea de a petrece o zi ca un viking, purtând haine vikinge, sabie, scut şi un topor pe toată durata zilei, în toate activităţile pe care le va face.

Scenariul şi producţia acestei drame în 9 episoade au fost realizate de Michael Hirst(Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii”a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast;Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment;Usual Suspects;Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale. Alături de prietenul său Floki (Gustaf Skarsgard, The Way Back) construieşte o nouă generaţie de corăbii – mai rapide, mai uşoare şi mai frumoase decât orice alte nave realizate până atunci.

HISTORY® este numărul 1[1]pe nişa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor). HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romaniasau canalul local de YouTube.

[1]HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă:Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1 februarie-31 august 2013, pe toată durata zilei].