HISTORY va difuza duminică documentarul „Papa de la capătul lumii” jpeg

HISTORY va difuza duminică documentarul „Papa de la capătul lumii”

📁 Recomandări de film
🗓️ 12 decembrie 2013

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România*, va transmite duminică, 15 decembrie, la ora 21:00, “Papa de la capătul lumii”. Documentarul prezintă povestea cardinalului Jorge Mario Bergoglio care a devenit Papa Francisc la începutul acestui an.

Pe 11 februarie 2013, Papa Benedict, liderul spiritual a milioane de oameni de pe întreaga planetă, a “demisionat”, afectat de scandalurile care au zguduit Vaticanul şi pontificatul său. Pe 13 martie 2013, după aproape 26 de ore şi cinci votări, cardinalul Jorge Mario Bergoglio a fost uns Papa Francisc.

Nu se cunosc foarte multe despre omul de dedesubtul mitrei şi, de aceea, acest documentar explorează viaţa şi convingerile noului Papă şi cum i-au determinat acestea traseul său către poziţia de lider spiritual al Bisericii Catolice.

“Papa de la capătul lumii” va fi difuzat duminică pe HISTORY, iar reluările acestui documentar sunt programate luni, 16 decembrie, la 21:00, vineri, 20 decembrie, la 22:00, şi sâmbătă, 21 decembrie, la 16:00.

HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Româniasau canalul local de YouTube.