Fantasmagoria   Teatrul 'Passe Partout Dan Puric' jpeg

Fantasmagoria - Teatrul 'Passe-Partout Dan Puric'

📁 Istoria Teatrului
Autor: Redacția
🗓️ 18 ianuarie 2012

Daca nu mergi cel putin o data in viata la o piesa a companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric" inseamna ca nu ai nici cea mai mica idee despre ceea ce inseamna magia unui act artistic, despre ceea ce te pot face sa simti cativa oameni atunci cand sunt pe scena si fac totul pentru ca tu, cel din fata lor, sa pleci multumit si sa vrei sa ii revezi.

Ei bine, daca nu vrei sa ratezi aceste lucruri, atunci nu ar trebui sa lipsesti de la Duminica, 22 Ianuarie, orele 19:00, de la spectacolul "Fantasmagoria", sustinut de Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric", o poveste ce te duce intr-o lume magica, intr-o lume in care totul pare ca prinde viata si parca simti ca faci parte dintr-un basm.

Este o combinatie intre circ, pantomima, troiene de zapada si umor de calitate. Practic, cei patru actori, Vadim Rusu, Nadeja Dimitriu, Petru Ciobanu si Petre Voicu, vor reusi sa faca ceea ce poate nimeni nu a mai reusit – te vor face sa te rupi de realitate si sa visezi cu ochii deschisi, sa uiti de griji si de nevoi si sa traiesti doar acel moment magic. Coregrafia are si ea farmecul sau si, crede-ne, vei ramane uimit de ceea ce pot face cei patru oameni pe scena, avand la dispozitie doar un decor simplu.

"Fantasmagoria" este un spectacol-reverie, in timpul caruia cei patru actori te vor face sa crezi ca ai ajuns in mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm in care Ileana Cosanzeana e stapana apriga peste trei Pacala rataciti prin viscol. O poveste care seamana cu un film rusesc...

Dupa ce o sa vezi o astfel de piesa, sigur o sa regreti ca ai pierdut atat de mult timp gandindu-te care este cel mai bun mod de a te relaxa si despre cum poti invata sa te bucuri mai mult de ceea ce iti ofera viata.

Costumele sunt semnate de Anca Cernea.

Scenografia:Dana Georgescu.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program:Marti-Miercuri:11-18, Joi-Duminica:12-19.

In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.