Expoziţie de fotografie: «Trecut au anii,  anii 90 vs 2018» jpeg

Expoziţie de fotografie: «Trecut-au anii, anii 90 vs 2018»

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 4 septembrie 2018

În perioada 13 septembrie – 15 octombrie 2018, Muzeul Municipiului Bucureşti este gazda expoziţiei de fotografie „Trecut-au anii...”, o expoziţie cu 30 de fotografii realizate de Asociaţia Bucureştiul Meu Drag, grupate sub genericul „Bucureștiul ’90 - Bucureștiul 2018”.

Văzând fotografiile, vizitatorii vor putea face o comparație între cum arăta orașul nostru la începutul anilor ’90 și cum arată acum, în ce fel și cum s-a schimbat.  Vernisajul expoziţiei va avea loc JOI, 13 septembrie 2018, de la orele 18:30, în curtea Palatului Suțu - Muzeul Municipiului Bucureşti, avându-l ca invitat de onoare pe domnul Adrian Majuru, directorul MMB. 

„Imediat după Revoluție credeam că toate se vor schimba brusc în bine, vom deveni occidentali peste noapte... Ce naivi! La începutul anilor ’90 Bucureștiul arăta mai urât decât în anii ’80, construcții neterminate, ruine de la demolarea caselor, oameni îmbrăcați în gri... Au apărut primele inițiative private, mai ales in presa, dar si paine turceasca, WC-uri particulare sau sucuri TEC. 

Interesant este că am fotografiat Bucureștiul mai puțin decât în perioada comunistă, parcă orașul nu mai avea nevoie de mine, de fotografiile mele.